NY and the Bartoletti family.

Nu är min röst totalt borta och min väska äntligen packad. Mamma har tagit kopior på alla papper och kollat igenom allt minst tio gånger.
Jag har spenderat dagen med att ha feber,ont i huvudet och ingen röst.
Imorgon tar jag och mamma tåget till uppsala eftersom precis ALLA hotell i hela sthlm var fullbokade. Sedan klockan 7.30 på tisdag ska alla explorius studenter mötas. Gråtkalas!

Känns super att ha tre dagar i NY först innan det bär av mot the Bartoletti family i Montana.
Familjen verkar hur mysig som helst!

Nu ska jag se på TV och äta godis! Sista kvällen hemma:( buhu!

Puss puss ses i USA

Sheridan, Montana here I come!

Idag klockan 9 på morgonen ringde pierre och sa att jag fått min placering i Montana!! jag var trött hade sovit två timmar och vari totalt chocktillstånd! Inte nog med det att jag fått min familj, nej.. jag ska åka om tre dagar. Idag är det lördag och på tisdag morgon går mitt flyg till USA. Snacka tajt schema.

Jag kommer bo hos Mr. and Mrs.Bartoletti. De har fyra vuxna barn som inte bor hemma och just därför har jag hamnat i en såkallad double placement. Det innebär att vi kommer vara två utbytesstudenter! det känns så skönt att ha en till som har krasslig engelska och går igenom samma sak.
Jag kommer bo på en ranch mitt ute i bushen:) de har 8 hästar, 2 hundar, 2 katter och 6 höns. För mig som älskar djur och går NV djurvård kan det inte blir bättre+ att jag alltid velat lära mig att rida!
Im gonna be in heaven.

Inte nog med det så är min värdmamma school counselor på den skolan jag går på. Det känns också helt underbart!
Justnu befinner jag mig i chock blandat med sorg och glädje! allt känns så bra och på någotvis känns det så rätt. Sen nästa sekund när jag tänker på att de redan börjar skolan och att alla känner alla känns det sjukt jobbigt!

En sak är säker! jag kunde inte ha fått en bättre placering.
Nu ska jag försöka bli frisk från min feber och onda hals som kom väldigt lägligt och sedan sa jag slå in presenterna, lägga ner dem i väskan och stänga!!




deadline

okej. Nu har jag en deadline. Mitt besked om familj och placering kommer senast komma 2 sept. Nu har en stor sten lyft från mina axlar. Det känns så skönt.
Dagarna här hemma rinner iväg och det känns som om jag skolkar från skolan. Kan säga att det inte är så kul som jag trodde det skulle vara att ha två veckors längre sommarlov när alla andra är i skolan. Särskilt inte när man går på en internatskola.

Tror att det snart är dags att börja packa mina 20kg. Ligger alltid lite efter i packningen vart jag än ska, men hur svårt det än låter att packa en väska för ett år så kommer det lösa sig! Satsar på att köpa saker där nere:)

Har också börjat fundera över vilken aktivitet jag ska välja. Funderar på fotboll eller cross country.. Cross country verkar sjukt tufft men sjukt kul. Vi får väl se hur allt blir.
Nu har i alla fall min ångest avtagit för en liten stund, får se hur länge det håller!
Puss

jag har ångest.

jag vill bara gråta. och ibland vill jag bara skratta. Jag har världens ångest över det här.
Igår sov jag hos mickan på Lillerud och kom på hur bra jag trivs på den skolan, hur mycket jag saknat den och mina kompisar och hur mycket jag vill stanna kvar där. Justnu känns allt så nere. Justnu känns allt så himla fel. Vad gör jag?
Men jag vet att allt kommer vända. jag har bara hamnat i den där svackan som jag visste skulle komma någon gång. Nu är den här.


Done


3 presenter is done! känns ändå skönt. Köpte en skål ur bröllopsserien, kan ju bara säga att Victoria och Daniel gifte sig lägligt:) Till min mamma köpte jag ett fint halsband från Snö of sweden som jag hört ska vara jättepoppis. Pågrund av Ö ocj just sweden. Får se om det går hem,bara det passar!
Boken är en present som jag köpte i stockholm och den är verkligen jättefin. Nu gäller det bara att vänta tills jag får en familj. Är lite frustrerande och svårt när man inte vet vad man ska köpa. Vet ju inte om jag kommer få fem killar till syskon eller en tonårstjej.
jaja
Puss


Please

Snälla. Ge mig en familj. Snälla.

Josse is home

Nu har min underbara kompis Josse anlänt till Usa! Illionis rättare sagt.
Känns så skönt att ha henne där under våra år tillsammans. vi kommer få det bäst! också skönt att ha en som tar studenten samtidigt sen!

Älskar dig josse och hoppas din familj, skola och allt blir super!
PUSS

Tingsek. Grönan

Igårkväll var den bästa kvällen. Tingsek på grönan var det mest underbara! Sen sitta på en balkong på och blicka ut över sthlm samtidigt som man hör lars winnerbäcks konsert på långholmen i bakgrunden. Åh


Idag håller jag tummarna för maja som ska på intervju på ambassaden imorgon. Lycka till!


måndag. min vovve är fin.


jag kommer aldrig få en familj

så känns det iaf nu.


RSS 2.0