Jag kommer aldrig sluta älska dom. dom kommer alltid vara bäst.


Skåne

Nu är man hemma igen då. Rätt så skönt ändå. Men visst saknar man mys mexico!
Mexico var super. Ett underbart bröllop, fina människor, varmt och SKÖNT!
Jag tror jag tog över 1000 bilder men sladden glömde jag förståss hemma i karlstad. Jaja. det får komma en annan dag!
På USA fronten ligger allt lågt än så länge. Just nu känns det som om jag aldrig kommer få en familj. Mina små mental breakdowns har sakta börjar närma sig. Jag får oerhörd ångest på kvällarna när man sitter ute i trädgården och äter jordgubbar. Vad fasen håller jag på med? kan jag inte bara stanna hemma?
Men sen nästa dag vill jag bara sätta mig på flyget direkt.

Här i stugan är det fint. Tog mysigaste cykelturen till havet idag. Imorrn hoppas jag på kite väder!! vill ut i vattnet.
PUSS

Oaxaca

Nu sitter jag har i oaxaca igen efter 6 underbara men varma dagar i Mazunte vid stilla havet. Vi har chillat i hangmatta mest hela dagen och badat i universums storsta vagor.
Plus att jag varit pa varldens vackraste brolopp som paminde om mamma mia broloppet. Vigsel uppe pa en klippe med underbar solnedgang over stilla havet och sedan fest hela natten pa stranden. Underbart.
Nu ska vi ut pa stan och kaka kvallsmat.
Pa torsdag aker jag hem till forhoppningsvis ganska varma sverige:)
Puss puss

Mexico

Nu ar jag i mexico och har har jag varit i tva dagar! det ar SVINvarmt och super skont. Skitjobbigt med 7 timmars tidsskillnad. sarskilt jobbigt var det unde flygresan. Vi reste i over 24 timmar, mindre roligt!
Har jag suttit under ett banantrad i skuggan med basta boken och nu ska jag kaka lunch!
PUSS alla. bilder kommer nar jag kommer hem

oh yeah

vem är klar med visumet vem är klar med visumet vem är klar med visumet??
jag.

lovely

två dagar kvar sen sitter jag på ett plan till Mexiko och skolan är slut!! kan inte kännas skönare. Idag gjorde jag sista proven, nationella matte A del 2 eftersom jag var sjuk när alla gjorde det, och kompletering för Mvg i matte B. Gick hyfsat tror vi väl!
Helgen var super! fint väder, mickan, musik och longboard. Fredagen var inte fel den heller med film och mys hos josse<3

Nu ska jag fylla i mitt DS-160 ( visum ansökning) eftersom jag äntligen tagit mitt underbart vackra visumfoto vilket jag inte tänker visa. Det är helt seriöst det fulaste foto jag sett. Men man kanske inte ser så snygg ut med håret slickat bakom öronen, huvudet högt och surt ansikte. Jaja!

Puss på er alla.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0