Gott Nytt År / Happy New Year

Gott nytt år alla där hemma! saknar er idag, ganska mycket. Jaghoppas ni får en underbar kväll och ett fint nytt år.

Dagens planer ser hur såhär:

Äta frukost och ta en dusch
Välja ut nyårskläder(som jag inte har)
Ta en nyårspromenad
Klockan 4 beger jag mig ner till Ash
Gör oss iordning
Stop by Jerrads house and say hi (kunde inte skriva det på svenska)hehe
Fyrverkeri i Nevada city
Åka hem till Ash

så ser mitt nyår ut:) ska bli kul! imorgon blir det fairmont med ashley, hennes mamma och bror. vi ska åk skidor på discovery, få massage, bada bubbelpool och hade gött! ska bli såå skönt!

Nu ska jag ta mig ur sängen och käka frukost.

Puss puss saknar er

glömt?

Hmmm.. har jag glömt att berätta att jag drar hit den 3 mars?
San Francisco here i come! jag är taggad till tusen
det kommer bli grymt, bara två månader kvar sen fly jag kylan för en helg

GÖTTANS



walk in the snow

hejsvej
har precis kommit hem från en sviiinkall promenad i snön! uppfriskande är väl det bästa ordet man kan använda!
Här hemma är det kaos, så jag kände för lite luft hehe. Rosie, tom och louie åker till colombia imorgon för ett dental outreach team. rosie har precis kommit hem från spanien, saknar sin pojkvän och vill inte åka. hon har gråtit konstant sen klockan 9 imorse. stackare! känner igen känslan att lämna sin familj, inte roligt.

Ikväll är det cheerleading party och imorgon nyårsfirande med ashley:) Ser fram emot 2011, blir dock svårt att slå 2010.. ett superår!

Slänger in lite bilder från promenaden och min nya frill, och juste... svenska tomten som mamma och pappa ville se!
PUSS




 

haircut

Rosie klippte mitt hår i köket idag!
det är kort och underbart! hon är ett pro!!!!
I LOVE IT, känner mig som en ny människa hahah:)
bilder imorrn
PUSS PUSS
nu ska jag älska mitt hår<3

Lillerud power!

Bara för att jag saknar min superskola väldigt mycket!
Till alla er som kollar på julkalendern( kollade) lilla grisen pyret är syster till lilla Heffa som finns i lillskogen, mariebergsskogen. Så när ni går till lillskogen gott folk och ser en liten liten minigris som heter Heffa, ja.. hon är syster till kändisgrisen i hotell gyllene Knorren. Ganska häftigt!
Lillerud på världskartan.. eller nästan i alla fall.
Saknar den skolan:) den bästa

Nu ska jag se på sista avsnittet av julkalendern, tack svt play för att du finns!
Har precis kommit hem från en underbar promenad med vovvarna och spotify i mina öron. Sedan fick jag ett underbart samtal från mamma och pappa:)

PUSS PUSS


Femtio procent,1/2, hälften, 0.5

Hälften av tiden har gått och som den har rusat förbi. Kommer ihåg när jag hade varit här i en månad och sa att tio procent hade gått. Ojojoj
Jag har avklarat fem månader och har fem månader kvar. det kommer gå så fort och jag kan inte vänta tills jag står på flygplatsen och väntar på mamma och pappa! längtar så.
samtidigt känns det ledsamt  att tiden bara rusar iväg från mig. snart kommer jag vara hemma och undra vart tiden tog vägen. läskigt!

Justnu känns det i alla fall superskönt att veta att jag inta har så långt kvar. december/januari sägs vara den jobbigaste tiden för utbytesstudenter och det stämmer. Det har liksom gått en lång tid nu och jag börjar sakta bli trött på att inte vara hemma i sin normala miljö. jag längtar inte hem så att det är jobbigt, jag vill bara att tiden ska gå lite snabbare. Vill att det ska vara en månad kvar samtidigt som jag vill stanna! en jobbig känsla

Fem månader kvar gott folk. inte långt alls om ni tänker på hut fort det gått hittills!
saknar er
PUSS

nice

Det är ganska skönt med lov måste jag säga!!
idag åkte vi till bozeman, alltid lika roligt att komma ifrån sheridan! haha
Hittade lite kläder och ett par skor på ROSS, min nya favoritaffär.

Imorgon är det cheerleading party hos Mrs. Bush. Vi ska baka kakor och se på cheermovies:) jag är excited! ska bli superkul.
På lördag åker jag upp med Ashleys familj till fairmont, fairmont är ett spa med pool och hot tub. Först ska vi åka skidor på discovery ski resort och sedan spenderar vi natten på fairmont. ska bli grymt kul!!

Nu ska jag äta mat och sedan blir det toy story marathon med rosie och juliana! kollade på pocahontas igår och massa minnen kom tillbaka, gud så längesedan det var!

PUSS PUSS älskar er

mamma och pappa

Ger en liten tanke åt mina fina föräldrar som sitter fast i gnalöv, skåne. Helt igensnöade!!
Hoppas ni får en fin jul även fast ni inte kan ta er någon stans och lova mig att ta hand om er!

PUSS PUSS

X-mas day ride

Först!
Vad har hänt med era fina kommentarer? jag gör detta för er vetni så kom igen GUYS!! KEEP IT UP

Idag är det Rosies födelsedag, grattis till henne:) vi red ut på en tur.. fick med allihopa! det var underbart vackert med öppen himmel och sol. Laurie, Tom och Terry blev trötta så tillslut var det bara jag, Rosie och jules kvar.
Vi galloperade i snön i ett underbart landskap. Kändes som en cowboyfilm när snön yrde och det enda man hörde var de galloperande hästarna.

UNDERBART!!
lägger in lite bilder:)
PUSS PUSS ha en fortsatt fin jul



Bartoletti x-mas

Jag har haft ett par underbara dagar at the cabin!!
jag och laurie åkte upp direkt efter skolan, louie och jules kom och hämtade oss med skotrarna. Jules körde galet fort och jag flög som en fjäder. det var så kul!! galet

Första kvällen stod vi ute vid brasan och pratade, badade in the hot tub, fyrverkerier och åt en supermiddag. Jag och jules sov på golvet.. mysigt!

Julaftonsmorgon började med en underbar längdskidstur med laurie, rosie och maria:) det var det bästapå länge. jag ramlade ca fyra gånger men det var det värt när himlen öppnade sig och vi stod framför en underbar utsikt! en ganska bra början på julafton!
Sedan bar det av hem för kyrkan. Alla klädde sig fint och åkte ner för mässan.. det var mysigt och vi sjäng julsånger! vi kom hem och började öppna presenter. familjen fick ett wii så vi spelade hela kvällen. Jag var super på bowling och fick ett nytt smeknamn.. Sonja the bowler. SÅÅÅÅ bra var jag!

jag har haft en superduper jul. en av mina bästa, jag är så tacksam för den här familjen och vi har haft så kul de här dagarna!
hoppas ni haft det super:)
älskar er alla
PUSS



'


MERRY CHRISTMAS

god jul mina kära!!!
hoppas ni haft en underbar julafton!
Jag har haft två suveräna dagar up in the cabin.. kan bara säga att det har varit en av mina mest annorlunda och bästa jular:)

Ska berätta allt imorgon och lägga upp massor av fina bilder! Vi har precis kommit hem från julmässan i kyrkan och nu ska vi öppna presenter. egentligen öppnar alla imorgon.. men vi är lite speciella

PUSS PUSS älskar er
GOD JUL

Bilder och allt där emellan

Sorry för lite kass upptadering! har hänt mycket här och för mig är skolan fortfarande igång!

Har haft skola hela veckan som vanligt och imorgon är det sista dagen.. underbart! Hela familjen är hemma och det är crazy. Alla har åkt upp till the cabin.. men jag och laurie har fortfarande skola så vi åker upp imorgon direkt efter skolan:) ska bli kul
Igår var det x-mas comcert på skolan. Vi sjöng tre låtar med kören och det gick förvånandsvärt bra. bandet spealde och de små barnen sjöng för jultomten. Vi hade hand om dagisbarnen och satt påsmå mini stolar utspridda för att hålla koll på busfröna. en liten tjej som hade världens sötaste klänning somnade i mitt knä och låg där under hela konserten. söt!

idag har jag och laurie åkt till butte för att leverera frukt till the bartolettis. jag säljer frukt inför closeup..!
dunkade musik hela vägen hem och började blöda näsblod.. inte så roligt!

Lägger in några fina bilder från grandmas birthday i söndags. Lite sent men jaja!

Puss puss och ha en underbar jul allihopa:) jag kommer hem på julafton.. kommer bli konstigt att fira jul den 25, ussch!
GOD JUL älskar er<3



Granmas och lite till

hej hej hallå
jag är trött och sjuk.. därav det dåliga bloggandet! håller på att få en riktig förkylning:( inte kul

Nu är hela familjen hemma. Maria, Jules, louie och Rosie. Jag och juliana plockade upp Rosie i lördags.
Igår var det granmas 89årsdag och hela familjen åkte till Butte för att fira. Det ver crazy!! även fast jag älskar the bartoletti family så ska det bli underbart att komma hem till min lilla fina familj.
Först var vi i kyrkan med hela släkten och sedan åt vi middag hemma hos toms syster och man. Supergod mat!!
Här ska ni få höra!- hela släkten är katoliker så mitt i födelsedags firandet kopplade de upp sig på telefonen. alla 11 syskon över hela usa var med över telefon och de bad massa böner över telefon. för mig som inte är det minsta religiös var det lite konstigt. hehe


menmen! idag var det skola som vanligt och jag har bara tre dagar kvar sen är det jullov vilket känns underbart!
Imorgon är det en stor julkonsert med the band och våran lilla kör. Tyvärr har vi inte tid för att sjunga våra solon.. lite trisst! men det ska bli roligt. körens jobb under konserten är att hålla koll på de små barnen så jag ska sitta med massa förskole ungar:) ska bli kul

laddar upp bilder från grandmas lite senare.. är för trött nu.
Nu ska jag titta på julkalendern:) PUSS

pollar

Igår var pollarna ute i trädgården. passade på att gosa lite:)

Idag är juliana hemma, och klockan 4 kommer Rosie hem från spanien. Familjen börjar samlas inför julen:)
fyra dagar kavr i skolan sen är det jullov och då bär det av till the cabin.

Nu ska jag, tom och jules ta en tur med pollarna
PUSS


good again

Ash är ok, likaså hennes lillebror Carsen. det var en otäck olycka men hon kommer förhoppningsvis till skolan imorgon!!<3

idag har varit en bra onsdag. har varit trött men dagen har varit rolig!
Vår matteklass är helt galen, kan inte beskriva det men idag slutade det med att alla låg på golvet och skrattade och mr.Bowers försökte prata om andragradsfunktioner. Tänkte dela med mig lite av våra fina stunder i matterummet!

- Mr bowers undrar varför alla bakdelar på hans miniräknare är borta.. what can you do with a back of a calculator? who wants that?
Lance säger: you can but it in the creek and pretend its a ship
- Mr. Bowers frågar alla vad 1-1 är.. alla ropar 1!!! wow guys
- Mr bowers står helt tyst och kollar på chase.. are you ok? i thought you were gonna have a stroke!

matten är underbar.. skratt skratta och skratt

Imorgon är det bb game och och vi ska cheera.Till helgen kanske det blir skidor med jaia och ash.. om hon mår bra!

Puss puss nu måste jag ta mig ann matteläxan

förresten::!!! idag fick jag saffran av en av toms patienter som är en kock från sveirge. svindyr saffran som var värt 1000 kr.Här ska bakas lussebullar

Ashley Ann Watts

 


Ashley I love you
You mean so much to me
you cant even imagine!
you made my year be the best year of my life
love

Ashley ringde mig idag och sa att hon varit med om en bilkrasch. Hon halkade och rullade över vägen ner i ett dike. hon kom precis hem från sjukhuset och är ok men har glas över hela sig.
Ashley betyder allt för mig här i usa. Hon var den första kompisen jag fick och finns alltid där för mig. det finns inte många som Ash!! ni förstår inte hur mycket hon gjort för mig, hon har hjälpt mig med allt.

Idag ber jag för henne, min fina kompis.
Ashley Ann Watts du är underbar och du klarar detta

Älskar dig
<3


a joke?

Inget vatten i skolan = skolan slutade klockan 12
Ibland älskar jag sheridan montana över allt annat!!! JA

Det löser sej - Timbuktu


Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...

Bra att tänka på


Lucia in montana

LUCIA!! idag är det lucia och jag saknar sverige men är glad. Idag har jag nämligen spridit lite av vår fina tradition till Sheridan Montana USA. Visade CCC lucia videon för kören och för Mr.Wills geografi klass!
kören var sjukt imponerad och fattade inte hur 4:or kunde sjunga så bra.. de sjunger ju bättre än oss sa de. haha
De fattade inte hur vi kunde köra fyra konserter på en helg utan att svimma.. jag sa att många svimmar, de tyckte killarnas strutar var snygga och nu vill de ha levande ljus på vår nästa konsert. Jag satt bara och log och sjöng med i låtarna, fick äntligen lite svensk luciafeeling!

Mr.Will och barnen var också imponerade. Han frågade massa konstiga frågor om glögg, hurt mörkt det är i sverige nu, solvinterståndet, pepparkakor och massa annat!
En liten kille längst bak i klassrummet räckte upp handen och frågade what is gloegg?? haha

Har varit en superdag idag.. en teater kom till skolan och spelade shakespare.. superbra var det!:)
Träningen var soft.. bara 125 starjumps idag.. inte så farligt jämfört med hur det brukar vara.
efter skolan kollade jag och ash på pojkarnas basketball game och drog ner till the prospector och åt varsin cheesburger.. fint liv!

Nu ska jag dricka julmust och fira lucia utan lussebullar.  Julmust är det bästa som finns förresten och alla hatar det! har inte träffat på en enda som gillat det hittills, men det är väl bra för då blir det mer till the swede

PUSS


Sweden rules!!

Hej hå!
Igår var det julshopping i bozeman som gällde:) Supersmockat med folk, crazy! Laurie shoppade loss rejält inför julen, jag och Louie tröttnade lite så vi gick på bio, såg narnia och den var väl sådär superbra:)

Vill berätta att sverige gör mig stolt varje dag, särskilt igår. Jag och laurie gick in på the world market och titta vad jag hittade där.
Glögg
Julmust
Knäckebröd
Pepparkakor
Lingonsylt
pannkaksmix
ANNAs pepparkakor

fatta att jag blev glad när jag såg annas:) mina pepparkakor!

WoW Sverige, ni intar usa! det var jätteroligt att gå runt och titta på folk som tog upp en glöggflask och undrarde vad det var. Mitt i mitt lilla lyckorus började de spela waterloo med ABBA också, kunde inte bli bättre.

Har dock letat efter saffran över hela montana och det verkar vara omöjligt. Laurie trodde jag hade fel när jag sa att det var en krydda, hon trodde det var en olja så hennes hjälp leder inte till mycket kan jag säga! hehe
Färsk jäst är också en omöjlighet. Laurie frågade hela affären igår efter fresh yeast och alla visade oss till torr jäst. NEJ färsk jäst betyder inte att bäst före datumet gäller. ojojoj ni ska vara glada att ni har färsk jäst människor.

har precis kommit hem från en promenix med vovvarna:)
Nu blir det glögg och Annas pepparkakor
PUSS



This is Montana

ja, mina goda vänner! detta är vad jag ser varje dag. När jag öppnar dörren och när jag åker till skolan. Lite bättre än skolbussen till Lillerud kanske, hehe!
Det jag vill säga är att det är otroligt vackert här, särskilt nu på vintern. Blir alldeles stum så fort jag går ut.
You are missing out on something home in sweden, det kan jag lova er!! Montana är värt ett besök.

Idag har varit en sjuk dag. först hade jag träning i 1,5 timme, mitt knä gick ur led.. hehe<3 mitt knä!
Så resten av eftermiddagen spenderas i soffan med ett kylpaket på knät. Laurie är supersjuk så för henne har det varit ipren, te och tv. stackare!
Jag masade mig i alla fall ut klockan 4 för att hugga min lilla julgran, blev en fin liten sak som luktar jättegott!

Imorgon blir det homework och åka pulka med ashley:) på söndag bär det av till bozeman för christmas shopping med Laurie

Puss puss på er hemma i sverige
Montanachica


Regular friday

En vanlig fredag. Mammas födelsedag hemma i sverige, luciatåg med clavis hemma i sverige, nobelfesten hemma i sverige... idag saknar jag sverige litegrann sådär!

Ska masa mig iväg till 1,5 timmars träning snart. är fortfarande supertrött efter gårdagens traning, mrs Bush är gravid och det gör ju inte saken bättre. Vi fikc göra apps, leglifts och 125 armhävningar. Tack mrs. Bush I love you<3
Så jag är i princip död, död, död

Igår kväll kom Ash hit, vi kollade på romantiska filmer och målade naglarna, haha riktig tjejkväll med andra ord! Ikväll blir det nog bio om jag orkar.
Håller på att dra på mig en rejäl förkylning också... som om det inte räcker med att vara död!

ha det bra där hemma och Grattis än en gång till min underbara mamma<3 älskar dig

PUSS

Underbara mamma!!

Grattis till den bästa i världen! mamma min
Hoppas du får en underbar dag. jag tänker på dig här i Montana<3
Älskar dig och saknar dig så. Ta hand om dig fina du
Puss puss puss

Family

Fick en kommentar om att ni vill se min montana familj. Det ska jag fixa!
Min familj består av mom Laurie, dad Tom, Oldest Maria, Louie, Rosie och Juliana.
Laurie är school counselor på skolan (syo), Tom är tandläkare här i sheridan.
Maria är 25 och bor i Arizona där hon går på dentist school. Louie är 23 år och bor för tillfället lite överallt, hemma, in the cabin eller hos sin sambo. Han ska snart börja studera till läkare och gifta sig med Jade i maj. Justnu bor han hemma, springer runt i långkalsonger, splear gitarr och dunkar hög musik! Rosie är 22 år och är i spanien i ett år, hon kommer hem nästa vecka och sedan ska hon avklara sitt år på college i Iowa. Sen har vi crazy Juliana (hooch) hon är 20 år och går på college i Iowa.Hon studerar till sjukgymnast. Jules är Galen.!


Laurie


Maria och jag


Tom, jag och terry


Jules och jag


Crazy family!

Louie

                                      
                                                                         Rosie
                                                                     
                                                                       Thats it!!


American christmas

Ja ni! här har mycket hänt.
Vi har julpyntat hela huset, jag menar hela hela hela. När jag kom hem från kyrkan i söndags var det ljus, granris, glitter och allt man tänka sig utspritt över golvet och Tom var i full gång. Allt pyntades. Från klockan tio till 9 på kvällen.
Det är inte fråga om less is more eller något stil precis utan här är det ALLT på en gång som gäller.
Runt alla fönster, dörrar och gavlar sitter ljus. Vi har en lite lysande stad på en byrå, massa jultomtar, en bauta tomte, granris i varje ljuskrona, snögubbar och blinkade ljus runt hela balkongen! hehe

Sist men inte minst har vi en STOR gran med massa ljus i olika färger och massa olika ornaments! det är galet! det är absurt, det är usa. Tro det eller ej så har vi faktiskt en riktigt gran som louie högg i skogen, tillskilland från de flesta som har en guld, silver eller vanlig plastgran. Det luktar faktiskt gran och det känns lite mer äkta en guldgran!
Även fast jag tycker att allt är fruktansvärt smaklöst så är det ganska mysigt att vakna på morgonen och komma upp till övervåningen där alla ljus lyser. Jag gillar det!

Idag var en hyfsat bra dag, en sak made my whole day! vår bildlärare mr. Will sa att han hade en present till mig. Vet ni vad han tog fram på bildlekt??? GAH JULMUST JULMUST SVENSK JULMUST!! han hade varit i bozeman och hittat julmust i en affär. ÅH som jag längtat. alla tyckte det var jätteäckligt men jag stod bara där med mitt glas och njöt. det var underbart! han ska köpa mig ett lass nästa gång han åker dit och imorgon ska jag ta med ett svenskt pepparkaks recept. Han ska nämligen baka pepparkakor till hela klassen, MUMS

PUSS och god jul från ett galet julehus!




Beautiful day

Kastar in några bilder från en underbart fin längdskidtur i lördags!! Montana är hyfsat fin alltså!
det var så kallt så min pjäxa frös fast på skidan, slutade med att jag fick hoppa upp på flaket och skon fick sitta kvar på skidan. haha
Jag visade också laurie mitt fina mustach trick!!


Better

Efter en underbar sömn, en morgon i kyrkan och en varm dusch känns allt bättre!
Nu lyssnar jag på kent som gör allt bättre och snart ska jag masa mig upp till köket för pancake breakfast, kan väl inte bli så mycket bättre! Sedan blir det längdskidor i det underbara vädret.

Kyrkan idag var mysigt. Jag är ju som ni vet inte alls kristen men det var ganska mysigt ändå och detta är det närmaste till advent jag kan komma. de tänder i alla fall ljus i kyrkan.

Julkransarna har kommit upp här hemma och snart ska hela huset kläs in i ljus, go usa säger jag bara!

Pannkakorna väntar. Ha en superfin 2:a advent mina vänner
PUSS

visste..

Visste att den här dagen skulle komma. över tre månader har gått och idag rullade de första tårarna ner för min kind. Ligger i min säng, min kudde är blöt och jag har mascara utkletat över hela fejan. jag låter tårarna rinna och hoppas att det blir bättre när de tagit slut. På något vis känns det alltid bättre när man gråtit, som om allt ont kommer ut med tårarna.
ska tvätta mitt ansikte i kallt vatten, krypa ner i min säng, gråta lite mer och hoppas på en bättre dag imorgon.

puss

Pictures

Lite bilder från The Christmas Stroll igår!
Vår lilla kör
Me and Jaia
Pollarna
Julspelet och lilla Lane som Stjärna



Efterlängtat

Ok mamma och pappa!
Här har ni er bild på mina semlor!!! som ni har väntat
puss


Christmas Stroll

Hejhej
Igår var det Christmas Stroll här i Sheridan. Folk sålde glögg, kakor och soppa på gatan. Vi gick runt och sjöng julsånger och frös nästan ihjäl så kallt som det var!
Sedan var det dags för julspelet utanför kyrkan.. Pastorn och massa småbarn spelade ett julspel, det var jättekallt och en liten kille var stjärna och stod uppe på stallet, han vinkade till mamma och pappa och var supersöt! Vi sjöng några julsånger och sedan var det dags för julkonserten inne i kyrkan. Först sjöng vi några julsånger tillsammans och sen sjöng alla sitt solo. Jag sjöng en duett med Jaia, en kvartett med jordan,olivia och jaia och mitt svenska solo förståss. det gick jättebra!

Tog bilder med Terrys kamera så när jag förstår hur man laddar in bilder från hans kinesiska kamera ska jag göra det:) lovar

Idag är jag ensam hemma och jag tror jag ska ta mig över till Ahleys om en liten stund. Först ska jag äta kakor och se på top model:) det är ju helg!

Skypade med mamma och pappa idag, saknar dom<3
PUSS PUSS

Mamma<3

Skypade med Mammsi klockan åtta på morgonen. Älskar henne! <3
puss

Tired Thursday

Sista dagen i skolan! puh, underbart!
jag är totalt utmattad, blandning av skola, practice och allmänn trötthet. Har precis kommit hem från ett FCCLA möte på skolan och nu ligger jag och Ashley i min säng och kommer nog snart dö av trötthet. Ska snart sätta på en film och mysa ner oss i soffan!

Har haft några fina Montana äventyr idag, Raquel fastnade med sin STORA FETA truck som inte har fyrhjuls drift på skolan. Ashley fick dra med sin jeep och jag+ alla basketball guys pushade på. Tillslut kom hon loss, nice! det är bara i montana man fastnar på skolparkeringen. Sen skulle hon köra mig hem och detta slutade ju underbart, hon fastnade igen i början av vår långa väg, hennes pappa kom och drog upp henne och jag fick gå hela långa ramshorn road i snöstorm i mörker. Inget fel med att gå men det var totalt kolsvart och här finns grizzly bears, mountain lions och älgar. Jag sprang ungefär hela vägen! kan inte röra min ben nu

Imorgon har vi våran första christmas concert i kyrkan och jag ska sjunga mitt svenska solo, får se hur det går, hehe! kommer nog gå fint. Det är jul och husen börjar blinka i alla färger, stora plastsnögubbar och lysande renar har placerats utanför skolan. Husen på mainstreet blinkar disco, ganska galet!!  Jag saknar julkalendern SUPER mycket!! saknar svensk jul. förresten har varit här i tre månade nu:D tiden Rullar så att säga!

Nu ska jag lyssna på kent med Ash!! PUSS PUSS

Sport banquett

Hejsvej!
Igår hade vi sport banquett för football och volleyball på skolan. Alla tränare ger ut awards och massa mer. Vi åt god mat och hade trevligt. Jag fick my first letter, min första bokstav. Ett srot S som jag ska sätta på min skola jacka, jag fick också en cheer pin. Detta visar att man tillhör en varsity skolsport och har varit med på alla matcher osv. Jag var också den enda som fick all state award, om man har över 3.5 gp.. betyg.
Det var en superkväll som slutade med movie hos ashley.

Idag hade vi världens värsta practice. Dont think that cheerlading is easy guys, holy shit!! Jag kan inte gå ner för trapporna. SÅ nu bli det hot tub och sen sängen!

Lägger troligtvis in lite bilder på min letter imorrn:) PUSS PUSS

RSS 2.0