big waves @ hammar

OH. äntligen blev det lite vind här i skåne. Riktigt riktigt fin dag vid hammar idag. Super stora vågor och massa tång var dock två nackdelar men det var super ändå! Som jag längtat.


The Last.

Nu är allt fixat inför mitt år. Inga mer utgifter inget mer att fixa.
I tisdags tog jag nämligen min sista hepatit B spruta och den gjorde extra ont. Känns både jobbigt och skönt att allt är klart och att det bara är väntan som återstår.
Iof har jag ju alla presenter kvar mendet är ju bara kul.
Det är skitläskigt att det är så nära nu och jag tror inte riktigt jag fattat vad jag gett mig in på. Allt kommer till mig justnu. Såhär några veckor innan. Jag ansökte ju till explorius redan i åttan. Så jag har varit inne i USA tänket flera år, men har alltid skjutit upp mina tankar och tänkt att det är flera år kvar. Tiden har gått sjukt fort och nu sitter jag här. När jag tänker på det vill jag både börja gråta av glädje och sorg.

På ett sätt är det skönt att bara sitta och vänta på att explorius ringer. Nu är allt i deras händer. Behöver inte göra mer. För det har inte varit det lättaste att bli utbytesstudent kan jag säga. Det har krävt många nervsammanbrott och många oväntade utgifter. Hela ansökningen, läkarintyg, lärarintyg, visumansökning, foto och hej kom och hjälp mig. Men nu! NU är det snart dags!
FY FAN VAD SKÖNT!
Nu ska jag sätta på en film och njuta av det ända regnet vi haft här i stugan på sju veckor. Hade en superdag på stranden igår.
puss

                       


Present

Första presenten fixat! känns skönt. Köpte en bok som heter Swedish traditions. En fin bok med väldigt fina bilder och många recept på svensk mat. Alla våra speciella traditioner står också med såsomkräftskiva, sju sorters kakor, lucia och midsommar.
Det är väldigt svårt att hitta presenter eftersom jag inte fått min familj än. Vet ju inte om jag kommer få småsyskon eller så. Men jag börjar så smått att köpa de "stora" sakerna till familjen.
Än så länge har inget familj besked kommit från explorius. Jag väntar ivrigt!


Lovely

Åh! kärlek vid första ögonkastet. Ny dator inför USA. Finns inte så mycket att säga mer än tre ord.
. Liten
. Snabb
. Lovely


VISA

Är bara tvungen att säga att jag äntligen fått mitt visum! det kom med posten häromdagen! jag vet inte riktigt om dom kommer släppa in mig eftersom jag helt seriöst ser ut som en terrorist. men det är värt ett försök!
Bild kommer senare. För just nu har jag ingen aning om vart sladden till kameran eller äns kamernan är i denna flytt röra. Vi flyttade nämligen idag och justnu sitter jag med datorn mellan 140 flyttkartonger. Mysigt!
Puss alla ha en fin kväll!

My last three weeks.


Talar för sig själv.


Mexico


Tre bilder. Lite för sent.


Intervju

Hejhej
Nu har jag kommit hem från sthlm. Har inte bloggat något på ca fem veckor tror jag. Har ju först varit i mexico och sen i stugan i skåne<3 från skåne åkte jag direkt upp til sthlm för att göra min visumintervju. Var inte ett digg nervös faktiskt. vilket jag trodde.. Dubbelkollade nog alla papper tio gånger minst.
Hade bokat tid kl 10 och man fick absolut inte vara där mer än fem minuter innan så jag gick till ambassaden och var där tio i ( för tidigt) hehe. Möttes av universums längsta kö utanför ambassaden där alla väntade för att kunna lämna in papprena och gå ingenomsäkerhetskontrollen. Efter en och en halvtimme stod jag längst fram och killen ropade Next! Jag visade allt han sa och gick sedan genom en metaldetektor med mera. Sedan kom jag äntligen in i ambassaden. Där lämnade jag fram alla papper till en Svensk och satte mig sedan för att vänta i ytterligare en och en halvtimme.
Sedan ropades mitt namn upp på fin brytning och jag gick fram till luckan. Killen var supertrvlig och frågade en hel massa. om jag varit i usa förut och vad jag gillade för mat och herregud. allt mellan himmel och jord.
Efter en två minuters pratstund och fingeravtryck var allt klart!!
En väntan på tre timmar för en två minuter lång intervju kändes lagomt bra planerat men allt gick bra och det känns skönt! Finns ingen idé att vara nervös!

Nu är det bara sista hepatit B sprutan och min placering som väntar! Börjar kännas riktig nära nu. Kul
puss

The Embassy

Nu är mötet på ambassaden i sthlm bokat! den 15 juli tar jag tåget upp med mamma och kan förhoppningsvis svara på deras frågor. kommer väl antagligen få hjärnsläpp! går dom det går.
Här i skåne är det sjukligt varmt. Idag har jag cyklat skitlångt med Mgmt i lurarna<3
Nu ska jag ut på en kvälls longboardtur innan jag angriper jordgubbarna:)

På torsdag kommer bästa mickan hit och då blir det röj! Grymt kul ska det bli. har saknat tjejen!
PUSS


RSS 2.0