min vov

  saknar denna underbara sak




....

det värsta med att vara utbytesstudent... det är att mitt immunsystem inte riktigt hänger med i de amerikanska svängarna. Jag är sjuk hela tiden, går till skolan men feeling like CRAP!
jag har serlöst varit täppt i näsan sedan jag kom hit, varje dag. Min förkylning försvann just och nu är den tillbaka igen. efter två veckor av tournaments, åka buss till och från butte med massa barn varje dag så har jag fått feber, nästäppa, och allt annat som hör till förkylningar. DET SUGER HARD CORE

nu ska jag bädda in migg i tonvis av filtar för jag fryser som en gris. Gick upp fem idag för att åka till butte... amerikanska skolbussar är det kallaste som fínns. skojar ej

puss och godnatt

School spirit

Bilder första dagen av divisionals! Detta är Amerikans SCHOOL SPIRIT





och en bild på mig och smash i bussen ( ni vet en såndär cool gul skolbuss)


my last days

My last days of cheering.... sad? yea
Känns både underbart att cheering är över men samtidigt är det ledsamt. på lördag blir det sista gången jag sätter på min uniformen, dansar och cheerar för våra pojkar. Tiden börjar verkligen rinna iväg nu... jag gillar det inte alls.
Så, imorrn är det första dagen av divisionals och vi spelar det bästa laget av alla, vi kommer antagligen förlora med ett antal poäng hehe, men mab vet aldrig. Ungefär hela skolan kommer i alla fall och cheerar eftersom det går en PEPBUS:) yä
Idag var en grym dag! hade vår montana essay i engelskan och det gick superduper, sedan hade vi en pep assembly under 7th period, dansade och cheerade med alla i skolan. GRYMT
Efter skolan var det practice och sedan spelade jag och ash biljard men Jerrad och Dustin, jag är SÄMST på biljard. herregud, jag kan verkligen inte träffa bollen. underbart!
Sedan åkte jag med ash hem och vi lagade mat till hennes fina mamma, mums var det. Kollade också på film och fxade en PROM DATE till mig, hahah! tänker minsann inte berätta vem det är. det får bli en hemlis:)

På torsdag nästa vecka drar vi oss till San Fran och lite varmare breddgrader, ska bli såå fint! är ganska trött på snö om man säger så. Sedan den 17de mars är det FCCLA state i Billings. ÅH så kul det ska bli. Tror jag glömt bort att berätta om det, men det ska bli grymt. En bauta stor dans på slutet med alla från hela montana. Sista dagen kommer Ashleys mamma upp och vi ska köpa prom dresses, är ju inte ofta man kommer till BILLINGS! största staden i montana YÄ!:) är så PEPP på det så ni vet inte.

har som sagt varit en bra dag. Ashley började gråta idag när vi sjöng i hennes jeep, Anna.. im gonna cry for days! please dont leave. I love that girl, she is the best and i dont wanna go home right now:( hon har också bjudit in mig på en super sak!så snällt. När vi åker till DC i april ska hon äta middag med sin pappa, han bor i connecticut och hon ser honom bara en gång om året. Hon bjöd in mig och vill att jag ska komma, hur speciellt är inte det. Jag känner mig hedrar, så fint!

BRA DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS jag älskar er
mamma och pappa I LOVE U

och en speciell tanke till fina Alma som åker till chile.. Alma du kommer få det bästa året!<3 jag lovar

look like a stud!... eh ok!?

Smashley kom över. Hon såg mina nya tröjor och tyckte de var värda att lägga in på bloggen. Hon tog fram kameran och sa Look like a stud!!! jag sa.. eh okay!?
Såg ut som en stud på första bilden sen blev det mer en cheesy svensk turist på andra bilden. men men, kort på mina snygga tröjor från the larkins fick ni i alla fall!:)

En bra dag idag:) ännu bättre blir det imorrn utan practice, YAY
nu ska jag och smash vila våra hjärnor, för de gör ont efter allt plugg
PUSS



Förresten vänner
Dagens låt som inte går att få mycket av!
They showed up and were beautiful- Tingsek
den mannen är så bra!


day of surprises

Idag har varit en bra med oj så kall söndag.
dagen började med att jag överraskade mamma och pappa med att ringa:) alltid lika underbart att prata med dem!!
Sedan var det frukost, ägg och toast. laurie var inte hemma så inga pannkakor idag inte.. men men!
Resten av dagen spenderades framför min underbara plugghög, inte så kul men ack så behövligt. Jag och Tom rotade fram massa söta och underbara bilder på Louie inför hans bröllop. Oj så söta alla var när de var små!:)

Dagen blev ännu bättre när laurie kom hem med ett paket från The Larkin family:)JA! så glad jag blev. kan ju bara berätta för er att Jeff, Deborah, Jefferey och Daniel är BÄST! Fick en tröja från IUP (indiana university), Tshirt med my team kentucky wildcats!, ett halsband, ett presentkort på Zumiez (favvo affär, godies och fina kort!! kan det bli bättre, kan människor bli snällare?? NEJ! längtar så tills jag får träffa dem, inte långt kvar nu.

Nu sitter jag i min kentucky tröja, omringad i två fltar. Känner mig som mamma när jag vandrar omkring i 40 filtar. Men ussch va kallt det är i detta hus. FY

det var allt för idag vänner! imorrn är det skola och jag glömde matteboken i skolan så matteläxan har jag inte gjort. men men, vad gör man!? hehe

Lägger in snygga bilder som hittades på min saknade brotha Louie, bästa brorsan. saknar hans gitarr spelande!




cheer

Sista dagen av districts! vi vann och går vidare till divisionals nästa helg, cheermarathon är det som gäller.
Dunkade musik på högsta volym i omklädningsrummet idag:) därav de hedrande bilderna på mig och annie, särskilt den första! Vi älskar att dansa runt i våra oncies, sånt vi gör innan matcher
En annan supersak som hände idag var att Twin förlorade the district championship mot shields!! JÄ
det var underbart att se våra stöddiga fiender förlora! Paul (från twin) slet av sig sin tröja och grät! AWESOME
haha, älskar skadeglädje

Nu blire sova som gäller och imorrn gäller det att ta igen ALLT plugg eftersom man inte varit i skolan på sex dagar:)

Två snygga bilder på mig och Annie får ni, tjejen är bra bra bra!
PUSS



<3


This is how you Kick Ass!

Second day of distrcits tournaments! Åkte upp med skolbussen klockan åtta för tjejernas match, de förlorade och är nu ute:(
Vi åkte till silver bow pizza och käka lunch, went to the mall. Jag, Ash och Annie prövade colla solglasögon tills tjejen i affären kastade ut oss. Då skriker Annie, Our friend is from sweden! it´s ok. hahaha. Sedan blev det bowling och tillbaka till the gym!
Killarnas match var mot Ennis och alla var super excited!! förra gången vi spelade ennis vann vi med ett poäng i dubble övertid!

Det var den bästa matchen EVER! vi gjorde vår kick routine during halftime och EVERYONE MESSED UP! var det mest pinsamma på länge. men, vi gick ut igen och log så fint. Pinsamt pinsamt!!!!

Våra killar vann i alla fall med 4 poäng, Så himla BRA! Lucas (från brazil) pussade golvet och tackade gud. hahha!

Imorrn spelar vi Twin klockan 1, om vi går in med samma inställning som idag kan vi kicka ASS!!
Vi är så bra så bra!:) love panthers
Dagen slutade på arbys, men mig och ashley skrattande så vi nästan kissade på oss. jag kommer vara FET efter districts eftersom det enda vi äter är hambugare, pizza och fries. bussresan hem var som vanligt, Ed körde i 15 km/h, jag och ash dunkade musik och frös!

Bjuder på fina bilder från the mall med annie, jag och ash<3 best girls
puss




well..

ohwell.... vet inte riktigt vad jag ska skriva om. var ett tag sedan.
mycket har inte hänt. Mycket är det inte som hänt. Alltså, det har inte hänt så mycket med andra ord.

Igår var det valentines day och jag saknade alla min hjärtan där hemma. Fick i alla fall choklad och tårta av laurie. Kändes lite bättre. jag hade också slalom träning vilket gick mycket fint!
Idag var det tisdag och skolan rullade på som vanligt. hade lååååång träning som var lite för lång. Nu är jag trött! Imorrn startar distrcits basketball tournament in Butte. Vi åker efter lunch i en obekväm skolbuss med alla småååå band elever. KUl va?? KUL!
det ska bli grymt med districts men också tröttsamt. hela helgen ska vi cheera men sen är det minsann över! kommer vara lite ledsamt under mitt sista game i världshistorien. men men, i´ll live!

nej, nu ska jag ta mig an min plugg hög. prov imorgen.

ett underbart intressant inlägg jag vet. men jag är lite trött
älskar er
PUSS

Hunter Hunter Hunter I love you

Ja, det enda jag kan säga är Hunter!!

Hunter (min häst) verkade lugn och fin idag, till skillnad från förra veckan. Inga problem alls. Vi travade på upp längs stigen, när vi kommit en bit hörde han något... efter ett tag förstod jag vad det var. Rakt framför oss stod 6 stycken Elk (kronhjort) SKITSTORA! Tom häst bella stod bara där och kollade.Men Hunter (såklart) blev helt galen. Helt GALEN! denna gång lyckades jag hålla mig kvar:) jag kände mig som en rodeokvinna i en cowboyfilm, det enda som fattades var hatten. hehe

vi tog oss ner till vägen och gallllloppperade upp lite försiktigt allt var frid och fröjd. Sedan när vi vände stod en FET ÄLG mitt på vägen. Bella stod som vanligt bara där och kollade men Hunter... han stod minsann inte bara där.
det hela slutade med att jag slungades och gjorde en skitsnygg landing i en buske. Ni skulle sett min rullning, gjorde inte ont alls. var ganska stolt över mjuklandning alltså! haha
Det var min fina ridtur det, nu ska jag duscha och sen blir det grammys galan!! Puss och ta det lugnt på hästarna folk:)

Hunter, you´r crazy.. but I still love you<3

fint

hej
har mycket att skriva... men jag orkar inte riktigt. Ska försöka!
Har spenderat helgen med ash. Igår gick vi på bio med Jaia, såg No strings attached och den var så bra och så söt som alla sagt!! ni i sverige måsre se den:)
Sen åkte vi till twin och kollade på twin-shields matchen, twin vann och vi var ledsna. Vi käkade glass på the shack och sedan åkte vi hem.  Det var hela helgen i ca två meningar.

Idag är det superväder, jag har gjort klart alla läxor , nästan! har jobbat i skogen med tom  och nu ska jag ut och rida i solskenet. Kan inte bli så mycket bättre! våren börjar komma och jag är glad

PUSS

Ashley and Anna

This girl is the best. just telling you

klockan är halv leva och jag är så trött att jag håller på att somna men jag ska försöka summera dagen innan jag slocknar.
Skolan varo super som vanligt! efter skolan var det carnival, en fundraser för hela skolan. Med bingo, massa spel och grejs. Jag och ashley jobbade för Fccla i två timmar.. 5-7, var ganska trött.
Klockan 7.30 hade vi practice... ojoj sen träning alltså. Tufft att vara en cheerleader. Vi hade practice till nio... jag dog nästan! men det gick, love cheerleading!<3

Efter practice åkte jag och ash hem till mig, hoppad in i the hot tub och pratade lite för länge. Nu två timmar senare är jag ett russin.
Gud vad tjejen är bra, vi snackade om allt, och det var så skönt att prata av sig.det behövs ibland!

Ashley watts is the best!!

Nu ska jag sova sova sova och sova för jag är trött

PUSS

this is montana

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long



Ja ni. detta är så montana det bara kan bli. Lyssna, se er Clinton dansa i cowboyboots, hatt och hela outfitten. Det är vad som hände på matten idag. älskar det:)


Cowgirl is happy

Jag är glad
Jag och Jaia räknade dagarna till graduation. 65 skoladagar kvar... CRAZY!

Har fina nyheter också.
Den 3:e mars.. snart åker vi till San fran California. Lite sol blir fint
Den 1:e april åker hela klassen till DC för close up i en vecka! det kommer blir den bästa resan
Den 8:e april( dagen efter vi kommer hem) åker jag och Jaia till Music fest, sjunger vår duett och solo. Kommer ha fina röster
Den 16:e april är det PROM och jag blir myndig
Den 2:e Maj åker kören till BOISE( min favvostad) och ser på musikal
Den 20:e maj är det Rosies graduation i Iowa
Den 28:e maj är det Brotha Louies och Jades wedding i Great falls, mamma och pappa landar i NY
Den 1:a Juni landar mammas och pappas plan I BUTTE MT :D

jag gillar detta skarpt, riktigt skarpt



Idag får det bli en bild från båten i NYC. Bara för att jag saknar de tre dagarna och människorna mycket
Lisa, Elin och Ine<3 love


Practice

idag ringde dillon och frågade om jag vill hänga med på träning:) klart!
Ska troligtvis åka några race till helgen så det var skönt att träna lite i backen med alla
Fick inte precis några bra bilder på mig, men fick två bilder på vårt fina Team, en goofy one och en serious.

har haft en superdag, PUSS älskar er


really?!

måste bara få dela med mig av min ilska!! blir så trött på hur the americans ignorance. När vi svenskar vet mer om hur landet styrs, vad bush gjorde och vad obama gör känner jag att något är fel! och jag blir så frustrerad!
Idag pratade i princip hela skolan om hur de hatar Obama, jag frågade varför. svaret blev" he is just sitting there on his as" oh yeah really, han sitter bara där? har inte gjort någonting liksom? GUD
sen frågade jag, gillar ni Bush? svaret blev, yeah atleast he did something! OH YEAH REALLY
han brought us in to war, att kriga är ju alltid något. ÅH jag blir så arg. hur människor kan vara så dumma? de vet inte ens vad obama gör, de vet inte vad bush gjorde för deras land. Han spred ett dåligt rykte om usa över hela världen.

Amerikanare! ni kanske ska ta och läsa på lite innan ni uttalar er om vad ni tycker och tänker. För att säga att bush i alla fall gjorde något när han förklarade krig mor irak och klaga på Obama som höjer skatterna. det är ganska LÅGT! det är ganska DÅLIGT om jag får säga det själv!

Är glad att jag i alla fall bor i en familj som förstår och som är påläst om deras egna land. Ganska basic om jag får säga det själv!

och ja, en sak till! Sarah Palin har en egen tv show. Det är patetiskt! Jag tackar GUDARNA för att hon inte blev vice president. När sheridan High school gillar Bush och Palin.. kan bara säga USA, jag är ledsen men det går utför!
Ledsen OBAMA, men jag gillar dig fortfarande!



Green Bay Packers lalalalala.....

 
GREAT


Superbowl 2011


Nu blir det dusch. sen kommer ashley och vi drar oss hem till Raquel! IT`S TIME FOR SUPERBOWL!!!!
kommer sitta bänkade framför tvn hela kvällen. detta är usa historia guys!

PITTSBURGH STEELERS v.s GREEN BAY PACKERS
må bäste man vinna som man så fint säger

Here we go!
I´m ready


love

had a great day!
började med skype med mamsi och papsi. sen ski med Laurie och Tom. Gissa vad vi stod där mitt på vägen när vi körde upp med trucken? En SKITSTOR älg. Han sprang framför bilen hela vägen och följde oss när vi längdskidade. även fast jag är från det stora älglnadet sverige var det lite coolt!

Klockan 4 var dey game mot whitehall. det bästa laget i hela serien, vi förlorade bara med tio points! Are boys are doing a great job! det bästa med hela matchen var our kickroutine. oj oj som vi skrattade! vi började vår kickrutin och allt var bra, sen vänder jag på mig och the Janitor (vaktmästaren) is sweaping the floor medans vi dansar. ÅH herregud! han slutade inte utan swept the floor under vår rutin, vi dansade på och han sweapade på likaså. Alla i hela gymmet gapskarttade med vi körde på hahah! önskar att någon filmat, det var underbart! men så roligt!

efter the game åkte jag,ash och jaia hem till annie, åt pizza, drack underbar varm choklad och kollade på american idol!:) Love those girls

Imorrn är det superbowl, antingen hemma hos jaia eller rakkle! Ska bli grymt!
Nu ska anna sova, klockan är mycket och hon är trötter.. har bara 3,5 månader kvar. USSSSSSCCCCCHHHH! idag frågade jaia, anna.. can I come with u to sweden? because I love you and I´ll miss you! <3 love her
 
Two pics from the best game ever! Ennis-sheridan


My weirdo smashley! <3

Love you


HOLY COW WHAT A GAME

OMG, OH YEAH, HOLY COW!!
that was the best game in history!!! that was just great, never been sooo excited in my life!! OH GOD

Spleade ennis idag, ennis är det andra bästa laget i serien. Vi sheridan ligger 6:a.. nästa sist och förlorar nästan varje game. Vi var beredda på att bli totalt krossade. MEN OJOJOJOJ! vet inte riktigt vad jag ska säga. är fortfarande i extas!

Första två perioderna ledde vi med fyra poäng sen började vi sakta med säkert ge upp,det vanliga sheridan problemet! Killarna ger bara upp. MEN, tredje perioden kom vi tillbaka, vi cheerade galet och vi ledde med 2 poäng igen. Det gick fram och tillbaka, vi ledde, låg under.. hela tiden. Under fjärde perioden låg vi under med 2 poäng igen... kenneth sköt en tre poängare och HELA panther crowden stod upp! GALET. det hela slutade med övertid... 46-46 gymmet var i extas!
Det var övertid, fyra mer minuter och herregud dessa fyra minuter var de långsammaste minuterna i mitt liv. Vi scored 2 points, sen kom ennis tillbaka.det var lika. Ennis sköt en tre poängarna och vi foulade.. låg under med fem poäng. Nu var det över trodde vi. MEN sen kom vi tillbaka... ALLA SKREK det var helt otroligt!
Slutade med att vi vann med 2 poäng... HERREGUD. har aldrig varit med om ett sådant game i hela mitt liv.Clinton och raquel grät, alla panthers stod upp och skrek. När klockan ringde sprang ALLA ut på planen och kramades. det var helt amazing!! Nu har jag ingen röst kvar, jag är otroligt trött, men SÅÅÅÅ GLAD!!!

Är så svårt att beskriva känslan. det är som en stor familj, något vi verkligen inte har i sverige. En hel skola, en hel stad skriker för sina killar där ute på planen. Alla står upp, kramas och skrattar, skriker av glädje. det är så underbart!!
Vi låg i en hög på planen när det var slut och skrek av glädje.. jerrad med sin brutna fot slängde kryckorna och hoppade i min och raquels famn! OH gosh im soo excited.

På vägen hem dunkade vi hög musik och vi var bara såååå glada. Vill inte lämna detta! vill inte lämna denna schoolspirit:) det är så underbart, bästa ever!

THIS GAME WAS SO MUCH MORE THAN A GAME!!!! nu är vi fyra i hela serien och vi vann över ett utav de bästa lagen. Kommer leva på detta länge.

är så glad:)

weekend

YO brothas!

Resultatet av en superkväll (lite för sen)= skittrött, trött och trött. Hade practice klockan tio imorse och jag var död. oj så trött jag var haha! var en superbra practice dock, två timmar lång. men bra! vi satte fem rock´n´roll i rad:D exciting!!

Kom hem åt kinamat från igår (chinese ney year you know), kollade på tv och nu ska jag börja med min FETA essay:( inte kul. för att gå på Montana collge måste man skriva en essay och få minst 3.5 poäng. Jag ska inte gå montana college men måste ändå skriva denna lååånga och tråkiga essay.  dumt tycker jag. men men.. det är väl bara att skriva på.

Klockan 4 blir det att åka till ennis med cheerleading tjejerna och Jaia. Idag spelar vi Ennis borta.. vi kommer antagligen bli krossade!
Efter the game blir det hem till Jerrad med ash<3 imorrn är det game och och och på söndag!!! Är det SUPERBOWL!! GO PACKERS, eller STEELERS! vet inte riktigt vilka jag håller på. blir troligtvis att fira hemma hos jerrad med fint folk:)

nej nu ska jag hoppe in i duscha, Göttans!
ska försöka ta lite bilder during the game

PUSS


Jarred,criple,anklebuddy,jerrad<3

All i can say is OH YEAH im so happy. Never felt like this. I am So happy, I feel like a different person. This was the best thursday night ever ever ever<3

-Har lock för örat
-morgon träning imorrn
-är fortfarande förkyld

men den här kvällen gjorde allt bra igen. Jerrad Schandelmeier, u are the best. U make me laugh every freakin day and u just made my day the best thursday ever.


bara så ni vet. han är den bästa av de bästa<3
PUSS

Tonight´s gonna be a good night



Detta är vad jag och Ash gör during astronomy when ms. Stipe is gone.
love that girl<3

Var en superdag i skolan idag, jerrad kom till skolan och hoppade runt på sina kryckor stackare:(
Efter skolan blev det Jv game mot dillon med ashley och Luke!
Vi vann, och oj som jag skrek.. ash tyckte jag var puínsamm men jag bryr mig inte hahha!

Idag var det så furktansvärt kallt, herregud. -35 grader är ju inte farligt liksom. lite avis på Ine som bor i california! Bara lite avis.
Mitt och ashleys näshår frös när vi gick till lunchen.. inte OK!!
när vi åkte hem efter skolan var the Jeep så KALL att vi satt som två pinnar. inte OK!! men radion var i alla fall på och de spelade good night och vi sjöng högt så det blev lite bättre. Ni förstår ashleys jeep lever sitt eget liv. Värmen funkar som den vill, radion startar när det känner fört, fyrhjulsdriften likaså. It´s just the jeep

Nu blir det duschen
OOO JA, btw.fick mitt feta knäskydd igår, hade det på träningen idag. Jäklar du. känner mig som en robot, blodstopp i benet here i come, så tajt är det. men inget dislocated knee inte!

PUSSE


RSS 2.0