ingenting särskilt

AaAsolen skiner in genom fönstret och jag kan faktiskt höra fåglarna utanför. Kom precis hem från en springtur med vovsarna. blev nästan överkörd av två galna killar på motorcross, men jag klarade mig genom att kasta mig i diket!
idag är det onsdag och jag saknar havet.
idag har varit en fin dag i skolan, brandlarmet gick och alla sprang ut i snön. Crazy! Mr.Smothermon pratade med mig i en timme om mitt år här. det var trevligt. jag sa att jag inte ville åka hem men han sa.. det kommer bli ännu bättre när du kommer hem, vet inte riktigt om jag håller med. men men
efter skolan var det track practice som vanligt. vi övade häck och spjut idag. spjut är ju inte riktigt min starka sida om man säger så. men kul var det!

Igår hade jag och ashley tråkigt så vi åkte till twin och kollade på the honor band concert to support annie! det var fakitskt riktigt bra. sedan käka vi glass och åkte hem. trisst men bra dag!  allt blir bra när jag är med ash smash<3

allting är packat för closeup och på lördag klockan 2.30 på natten åker vi. Jag är såååå KEEN! ska bli helt lovely. har dock hört att det ska regna, så det blir nog att vandra runt i blöta byxor och regnjacka! men men, det funkar det med.
har också packat massa saker som jag ska skicka hem med billig post. mamma sa ju till mig att " Anna, du måste skicka hem saker annars kommer vi få alldeles för mycket övervikt" Sant antar jag, för inte har jag lite saker att ta med hem. det var super sad att packa ner alla mina saker. kläder, teckningar, kort, allt som jag gjort/fått under mitt år. Då kände jag verkligen att det faktiskt bara är 2 månader kvar. Mitt rum blev alldeles tomt. Så sorgligt.

Har pratat massa med Michigan Maria:) vilket gör allt bättre. Hon gav mig ett sådant fint citat "dont cry because its over-smile because it happened" SÅ HIMLA SANT! det är så jag ska börja tänka nu.
jag och maria ska också börja planera en Usa road trip nästa sommar vilket kommer bli så himla bra. har ju faktiskt lovat att komma tillbaka, likaså maria. Måste bara hitta ett jobb.....!!! INTE lätt alls.

Jag tror detta var allt jag hade på hjärtat, ett mycket tråkigt inlägg. men jag hade bara endel att säga.

Lägger in gamla fina bilder


Ash and I <3

My boyz before the junior play
ken, lucas and nath

Ash and rakkle
<3


Nice day

När jag kom hem från skolan stod Hunter och väntade på mig. Kunde ju inte bara lämna honom där så jag tog fram min sadel och red ut en kortis. Fina häst<3

Har varit en fin fin dag.
hade en sports banquet klockan 6.. fick min Cheerleading bar att sätta på jackan. GPA award och gav mrs Bush blommor som tack för en super säsong.

Nu blir det dusch sen sängen!
Puss puss




Hunter och Bell busar


Finaste pollen ever


ett paket??

Någon som vill skicka ett paket till mig kanske?? aha
För folk! jag tror inte ni vet hur mycket jag saknar det här!!!!


Jordgubbar. sill. färsk potatis. gräddfil. gräslök

och sist men inte minst! There´s a reason why this is "sveriges mest köpta bil"

TVÅ MÅNADER SEN SKA MIN MAGE HA KALAS IGEN!!!!
alla trodde jag skulle gå upp i vikt i USA men jag kommer nog gå upp i vikt när jag kommer hem.
kommer äta som en GRIS

NJUT AV MATEN DÄR HEMMA.
och mamma... efter ett år med "baking mix brownies" ... du kommer få baka varje dag. jag har nästan glömt doften av hembakat bröd. och kanelbullar mmmmmmmmm


Promdress-check!


Nu är det bara matchade Tucks, blomma, hår och smink som gäller!
Prom is not a piece of cake


Händig som jag är

Idag har anna varit händig. skypade med pappsen sedan tog jag cykeln upp för att hitta hunter. sadlade honom och red en liten tur upp i bergen. underbart nu när jag kan rida själv. plus att han var snäll och fin idag, gick som en fin lite ponny gjorde han!

Sedan mockade jag HELA hönsgården och kände mig som en äkta lillerudare i min lillerudsjacka:) är man lillerudare så är man!

Har fått ett önskemål om att få se sadelkammaren, visst kan göra det. händig som man är tog jag fram kameran och tog några kort.

har också skypat med fina mammsi:)
saknar min mamma och pappa. får se dem om 67 dagar<3
PUSS

träns, grimskaft,shaps m.m

sadelväggen

sadlar,schabrak,filtar



Lillerudsjackan PÅ! och lilla söta mollpoll


this is so montana

klockan är 10.07 och jag kom precis hem från "the sheridan old timer concert"
och jag kan bara säga...ÅH Herregud!
4 timmar av väldigt dålig musik. det var 80 åriga cowboys som spelade LÅÅÅÅÅNGA cowboylåtar. de satt där i sina cowboyhattar, seplade lite på gitarren och mumalde Country Roads av John denver!

Detta är så Montana. vet inte ens vad jag ska säga! Önskar att ni alla kunde vara här och se vad jag är med om!

Annars vann Kentucky mot ohio state!!!!!!!!! YEAH WILDCATS YEAH YEAH!!!!!


konstigt...

idag kom jag på att jag har två månader kvar att mitt år. Av mitt nya liv. Av det bästa året i hela mitt liv.
idag kom jag på hut stolt jag är över mig själv! jag är så Stolt över vad jag gjort.
idag kom jag på att jag inte gråtit en enda gång
idag kom jag på att jag älskar min kompisar
idag kom jag på att halva mitt hjärta finns Här och kommer föralltid att stanna här

Det är så konstigt hur allt har gått, hur jag trivs så bra. Känslan jag har justnu är den jobbigaste känslan jag haft i hela mitt liv. jag är delad. Montana/Sverige

Justnu vill jag bara gråta. Känslan jag har nu är exakt den jag hade dagen innan jag åkte till usa. Gråten i halsen. Rädslan att lämna allt.
mina två månader jag har kvar här i montana ska bli de bästa månaderna i hela mitt liv. jag ser fram emot dem så. men samtidigt vet jag att dagen kommer då jag måste sätta mig på det där planet hem.

jag älskar sverige, jag älskar er, mamma och pappa.. jag saknar er varje dag! men detta är så svårt. jag är här nu. detta är mitt liv. min vardag.

Detta är det bästa jag gjort i hela mitt liv.
PUSS

Discovery

hej

har haft en helt underbar skiday på discovery! solen sken, det var varmt, inga folk och PUUUUUDER! POWWDEEER. så underbart!

åkte några sjukt underbara Black diamonds (svarta) med puckelpist och massa fint Puder! jag och Jaia hikade upp på berget och åkte lite off pist vilket var lovely<3 fick dock de SÄMSTA skidorna jag åkt på i hela mitt liv.
de var troligtvis från 80 talet och hade tejp överallt som sa "KEVIN" någon kille som var snäll och donerade sina fina skidor. När jag åkte ner från en Grön backe skadade skidorna galet mycket. var nära att ramla bara för att de skakade så mycket. BRA

hade i alla fall en helt underbar dag
PUSS





Cowgirl photos

Glömde säga en sak! en rolig sak dessutom
Idag efter skolan följde Tyler och Raquel med mig hem. Tyler är en suuuper fotograf!
Egentligen skulle vi bara ta en ridtur men det slutade med att han tog med kameran. vi letade upp de platser vi kunde hitta utan snö (vilket var sjukt svårt) och han tog massa APsnygga kort:) det var så kallt att stå där meed skjorta men tur var i alla fall att solen var framme. Hunter min fina häst var så snäll idag vilket gjorde allt mycket lättare också!

Här får ni tre av dem. thanks Tyler.. den sista bilden är på rakkle:)



skiday

matteläxan är klar och nu vet jag inte vad jag ska göra!

Vanlig trisst dag i skolan idag, plus att det snöade när jag vaknade vilket gjorde allt ännu värre. men sen kom jag att tänka på att vi har School Skiday imorgon, och då blev snön mycket finare!

Så imorgon åker vi alltså till discovery för school skiday. Skolan betalar nästan allt, behöver bara betala 7dollar vilket är suuperbilligt:) ska bli superkul!
Direkt efter discovery är det close up möte, ALLTSÅ, min fråga varje dag är Vart tar all tid vägen?? close up är nästa lördag. NÄSTA LÖRDAG? herregud. det var som igår när jag först mailade mamma och pappa om close up. OJOJOJ börjar bli ororlig för hur tiden går så fort.
Mr.Will pratar ständigt om hur underbart vackert det kommer vara i DC när vi är där. Alla körsbärsblommor kommer blomma och det kommer vara varmt. Vill bara åka dit NU:)

Det var nog allt jag har att säga idag. Inte så mycket men i alla fall något att läsa för er där hemma.
Livet rullar på fint och allt är super. Saknar hemma!


första bilden på mig och ash, september. Min första vecka i montana
<3


fccla=awesome

Så, flickor och pojkar
jag har haft en av mina bästa helger i hela mitt liv. FCCLA state var helt underbart!
Det har hänt så otroligt mycket och jag har så mycket att berätta men... jag ska försöka att korta ner det hela. om det går! varnar dock för ett långt inlägg

Vi kom till Billings på torsdag. Fick våra hotellrum, åt mat och sedan var det dags för öppningsceremonin. Det var ett STORT rum med massa stolar och en superstor snygg scen. Efter ett tag fylldes Alla stolar med kids, det var totalt ca 1200 människor. Jag och ashley bar ut flaggorna och det gick super. sedan var det dags för the exchange students! detta var en total överraskning för mig, de sa alla utbytesstudenters namn och vi var tvunga att stå upp och vinka. Lite lagomt pinsamt. men det gick fint! en kille från norge var där, men jag hittade honom aldrig. SUCK
Efter the ceremony var det dags för middag.
På fredag gick vi upp tidigt för att presentera vårt projekt. Våra domare var Miss. Montana, en kille och en tjej från kids wish. det gick väldigt bra och vi var nöjda!
PÅ fredag kväll var alla klara med sina projekt och det var dags för THE BIG DANCE!, alla stolar togs bort, lamporna släcktes och the dj kom på plats. Dansen pågick i tre timmar och det var helt otroligt kul! dansade som en galning och fick massa nya vänner:)
vi kom hem till hotellrummet klockan 1.30 och däckade

På lördag var det dags för awards, alla i varje grupp gick upp och fick medalj. Vi kom tvåa i våran grupp, oftast så åker ettan och tvåan till nationals men eftersom vi bara far 6 i våran grupp åkte bara ettorna till nationals. Vi var nöjda i alla fall.
Ashleys mamma kom till billings, vi bokade ett nytt rum och letade prom dresses hela lördagen och söndagen. Hittade dock inget:(

Det var min helg i KORTHET! det har varit helt otroligt roligt, jag har träffat massa nya vänner både från usa och världen. Improved my english på bara en helg, skrattat så otroligt mycket och bara haft det så bra! Är faktiskt ledsen att det är över.. trodde inte det skulle vara så kul

Endel bilder får ni!
PUSS


Fccla state, Prom, 2.5 months

What up?

Mycket att prata om. men när man sätter sig framför datorn vill inget komma fram... sak göra mitt bästa!
Imorgon klockan 8.30 hoppar jag på bussen och åker till Billings för Fccla State. Jag har varit taggad för länge nu så det är på tiden att vi åker. På fredag ska vi tävla med vårat projekt!! ber till gudarna att vi går vidare till nationals så jag har ett skäl till att åka till Cali i sommar hehe
På fredagkväll blir det middag på billings lyxaste restaurang "Red Lobster" sedan the Big dance med alla 1200 deltagare. Som pricken över "i" ska jag och Ash bära ut flaggorna inför 1200 personer första dagen. Kommer anna kissa påsig? JA! tappa inte flaggan, tappa inte flaggan. Nervös redan nu!

På lördag kommer ashleys mamma upp och vi ska ta oss an det värsta men också det roligaste, PROM dress shopping, är oerhört taggad men bävar samtidigt för det. Hitta rätt storlek, färg och pris... FY
Sedan gäller det att matcha klänningen men min date och blommor och hela fadderuttan! men men, det löser sig alltid. Prom kommer nog bli en utav de bästa dagarna i mitt liv. Min 18 årsdag, en underbar date, alla kompisar och överrasknings tårta:) älskar mina vänner

På tal om något helt annat. FOLK? MÄNNISKOR? kan ni svara på en fråga..? vart tar ALL tid vägen? herregud jag har bara 2.5 månader kvar, hur sjukt är inte det? det är galet. helt himla galet crazy. Det ska bli underbart att komma hem igen, att verkligen komma HEM men samtidigt är det så sorgligt hur tiden bara försvinner. Hur ens liv bara rinner iväg och allt går så fruktansvärt fort. varje dag tänker jag på hur mycket jag älskar alla mina underbara kompisar som jag träffat här och hur hälften av mitt hjärta alltid kommer finnas hos dem. Här!
Allt detta blev ännu klarare för mig idag. jag vet att ashley och mina tjejkompisar kommer sakna mig, men idag under matten sa Nathan och Kenneth, " Anna, I´m gonna miss you so"
det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. De skrev en liten hälsning på min notebook. Anna <3 kenneth and nathan!

Jaja, över till dagens roliga nyheter för sådana hade jag också!
Fick ett meddelande från min svenska montana polare Johan igår, som jag letat efter superlänge. Vi lämnade sthlm och ny samtidigt, vi var de enda som åkte vidare till Montana. Det blir troligtvis att träffa honom i Great Falls under louies wedding i Maj. Ska bli underbart att prata svenska med någon igen:)

Jag tror det minsann var allt vänner!
bara så ni vet, jag har det så bra!
mamma och pappa jag älskar er
PUSS
Anna


state

Okej, jag skrev universums längsta inlägg.. ALLT raderades. kul

Imorgon åker jag till Billings med Fccla för state convention, vi ska tävla med vårat projekt, ta god mat, dansa och ha kul! jag är så excited:) Det ska bli super!

Jag återkommer på söndag med massa bilder och nyheter!
älskar er
PUSS
Anna

melodifestivalen

FOLKS!
en sak man missar som utbytesstudent är ju Sveriges fest melodifestivalen. Har faktiskt varit ganska skönt att inte behöva sitta bänkad framför tvn varje helg och lyssna. Men jag tog mig tiden igårkväll och lyssnade på det vinnande bidraget med Eric Saade och.... jesus vad dålig engelska han har. det var det enda jag tänkte på under hela låten. hahahha! tar detta som ett gott tecken för jag har aldrig lagt märke till deras engelska innan.
AJ WILL BE POPPPPPULAR!!!!

Började skratta när han sjöng första versen. Ojojoj, lelle pojk. Uttala engelskan rätt!
Sedan kom refrängen och det låter som om han sjunger AJ WILL BE POPPPPULAR med värmländsk dialekt. haha
Visade videon för ashley och raquel och de enda de gjorde var att sitta och gapskratta. hah

I fredags var det burrito making för close up. Vi gjorde 4000 burritos. Köttet tog slut när vi hade 300 burritos kvar. smidigt!
Efter burritos åkte jag ash och rakkle hem till Anna för att fira Wills 18års dag. Vi grillade marshmallows över en FET brasa. Bara så ni vet alla hemma i sverige. THE Marshmallow måste brinna!!! annars är det inte korrekt. Detta var något jag lärde mig av proffset raquel. Man ska låta den brinna ett tag, sedan ta av skinnet, sedan brinna igen och sedan massa chokladsås över! äkta USA

Efter Annas åkte vi hem till ELLE där ungefär hela sheridan var. Vi hade kul ett tag sedan åkte vi hem till ashley och somnade på golvet. Nästa dag drog vi oss till Bozeman för att köpa kläder till FCCLA state. Hittade ALLT utom en klänning. men men.

Snackat men mams och paps idag, MYS!!! puss på dem
Nu ska jag rida en liten tur på min Hunter<3

PUSS


FCCLA

Sitter i skolan och jobbar med the FCCLA project. tankte passa pa att forklara lite om FCCLA eftersoom endel har fragat vad det ar och vad det star for. FCCLA star for: Family, Career, and Community Leaders of America. Det ar en organisation som finns over hela USA. FCCLA hjalper samhallet med massa olika saker, lar ungdomar om ledarskap och hur man forbereder sig for en bra karriar. Allt handlar om att halpa andra.
Det vi gor har i sheridan ar att hjalpa till pa ett alderdomshem, ett barnhem, ge mat, klader och annat till fattiga och massa andra saker for skolan. Som att dela ut ballonger pa alla hjartans dag och liknande. Vi har gjort ett antal olika saker for att samla in pengar till Roda korset, brostcancerfonden och andra organisationer. Som ni kanske sett i bloggen har jag skrivit mycket om The nursing home (alderdomshemmet) jag och ashley har varit dar valdigt ofta. Vi har spelat bingo, Wii, dekorerat kakor och gett kvinnorna manikyr. Detta ar helt frivilligt och vi far inget betalt. Thats what FCCLA is about!

varje ar i mars ar det state convention. I ar sker det i Billings. Alla kapitel fran hela montana mots i billings for att visa upp sina projekt etc. Om man vill aka till State maste man ha ett projekt. Man visar sedan sitt projekt for en jury, far man bra poang aker man vidare till nationals som i ar ar i Florida.( jag kommer inte kunna aka eftersom jag ar hemma da)
State ar nasta helg, vi aker till billings pa torsdag. Visar upp vart projekt forsta dagen sedan ar det bara en helg av massa olika roliga handelser. Sista kvallen ordnas en STOR dans (bal)

Mitt, Raquels och ashleys projekt handlar om att beratta for sheridan och ruby valley om vad fccla gor och varfor det ar en sadan viktig organisation. Vi har pratat pa radion, skrivit en nyhetsartikel och lamnat ut massa broshyrer( kan inte stava till det svara svenska ordet) vi har ocksa fatt manga fler manniskor att oppna ogonen for att voluntera pa exempelvis alderdomshemmet har i sheridan.
BLA BLA BLA... mycket info. Men dar har ni!


Rakkle, Smash och jag framfor varan FCCLA poster

District convention

Pink Day. Hela skolan bar rosa klader och samlade in pengar till brostcancerfonden


tuesday run

Hej folks
Ligger på golvet och tittat på glee, käkar en apelsin och lever livet. Är helt död faktiskt, men det känns skönt. Precis kommit hem en 7km jogging tur up Ramshorn. Jag har lera över hela mig och mina skor är nu förevigt bruna, inte vita. Men skönt var det!

Saknar fortfarande san fran men montana är ganska skönt det med. Underbart att komma tillbaka till klassen.
Om tre veckor är det close up och om en vecka är det FCCLA state, en liten fråga från mig? vart tar all tid vägen?? HALLÅ, det går lite för fort.

Efter skolan gick jag hem till Mr. Dupler (Jaryn), var trevligt med en liten pratstund. Hade mycket att ta igen. Sedan ringde Jeff också, vilket var ännu trevligare.

Nu blir det lite mat och sedan duschen. Glömde matteboken i skåpet vilket var väldigt intelligent... jag glömmer bort hur man skriver svenska. Intelligent.. är det rätt? intellllligent, svårt alltså! Svenska är inte lätt.
Skrev ett CV till ett nytt sommarjobb idag, svenska är verkligen svårt. Började mitt cv med.. hello, my name is Anna. Oh nej juste, det är ju svenska jag ska skriva.Lite kul

jaja, mycket prat om inget blev det idag!!
PUSS alla hemma, hörde att det var semeldag, ät en för mig också


San Francisco Baby

Nu är man hemma. Min första tanke när jag flög in över bozeman och såg snö..snö och snö var, jag förstår varför alla vill vara utbytesstudenter i California!!!
San francisco var som ni kanske förstår helt underbart. Jag har så mycket att berätta och så många bilder att visa men jag ska försöka ta det från början och arbeta mig igenom hela resan.
Vi hade inte precis tur med flygplan, tider och allt som hör där till. När vi kom till bozeman klockan fem på morgonen i torsdags satt vi och väntade i ca en halvtimme innnan vi fattade att vår flight var cancelled. Detta betydde att vi var tvungna att vänta i Bzn till 3.50 då nästa plan till Seattle gick. Vi åt frulle och shoppade lite, när vi väl kom tillbaka till flygplatsen var vår flight DELAYED... jaha. Det hela slutade med att istället för att komma till san fran klockan tolv på dagen kom vi hem till Frannie klockan 10.30 på kvällen. Lyckat!

Att flyga över Seattle och San Fran under kvällen var i alla fall något av det vackraste jag varit med om. Fint!
Nästa dag vaknade jag upp av fågelsång. Jag tittade ut genom fönstret, såg blommande körbärsträd, citron, apelsin och aprikosträd och bäst av ALLT! GRÖNT GRÄS. det var lycka

FREDAG:
Vi tog the BART( tunnelbana underbart med public transportation).. downtown, frannie som vi bodde hos bor nämligen lite utanför staden. Sedan vandrade vi runti china town, downtown och tog oss senare ned till havet. det var det bästa jag sett, ÅH. att se havet igen efter 7 månader var helt underbart, bara känslan, smaken och doften av HAV var underbart! Efter en hel dag på stan tog vi the bart hem och åt massa frukt i frannies trädgård.










LÖRDAG:
detta var vår "bil" dag. Frannie körde oss runt till massa ställen i hela san fran och vi han se otroligt mycket. Det började med att vi svängde av motorvägen och körde upp till en utsiktsplats. det var otroligt vackert och GRÖNT! sedan bar det av till UC berkeley. University of California Berkely. Ett av de bästa universiteten i USA, deras campus var otroligt. Efter berkely drog vi oss ner till havet. När jag såg stranden sken hela jag upp, för oj så underbart det var att se vatten igen, sand och surfare!! Hela stranden var full av surfare men igen kitare. Jag började prata med en kille som var från norge med hade flyttat till san fran för tre år sedan. han var kitesurfare och sa att det brukade kita precis under golden gate bron, men såklart missade anna det eftersom det inte blåste. det vanliga problemet. vi snackade ett bra tag och det slutade med att han skrev en liten hälsning på min sko, fint minne!!
Jag vandrade på stranden ett bra tag, tills Frannie tutade och sa att det var dags att åka. Vi åkte upp till Golden Gate och tog massa kort, kollade ut över denna fantastiska bro i strålande solsken. Kunde minsann inte blivit bättre. Sedan var det Stanford University som gällde. det bästa i hela USA. Och OJOJOJ vilket campus, där skulle man allt vilja gå. Fick karlstad, lund och uppsala att likna jag vet inte vad. Coolt var det!









San Fran var LOVELY! det bästa var att se havet igen, att åka tunnelbana och Buss, att känna solen och gröna träd!!!

 


Class of 2012

I LOVE MY CLASS!!!!!!!!!!!<3<3

idag förstod jag hur svårt det kommer bli att lämna dem, för FY vad bra de är. Nu är detta min klass och jag vill verkligen inte lämna dem. De är så underbara!
Idag hade de dress rehersal av the junior play (genrep) eftersom jag inte kan komma på uppvisningen (imorrn) så kollade jag idag, plus att jag är där som moralikst support.. hahah!
När jag satt där och kollade på dem uppe på scenen, de är så underbara och jag älskar min klass så!!!!! så så mycket. Är verkligen super ledsen att jag missar the play imorgon men att åka till San Fran är inte så pjåkigt det heller.
Ska försöka tänka positivt.
Imorrn drar jag så jag säger hejdår för helgen så syns vi på måndag. I love my class<3



The JUNIORS!!!


The GREAT PLAY!!!!!!

Tessa and Ash

Jaia målar magrutor på Ken(kenneth)

The best class


mycket på en gång

Så, jag har väl inte riktigt uppdaterat på ett tag. men, mycket har hänt. eller, egentligen har inte så mycket hänt med jag har bara inte haft tid!
Jag har varit sjuk, är fortfarande sjuk med skolan kallar!! Vi åkte till bozeman och shoppade, hade ett litet jättebra party hos Ashley!
Igår tog jag, ash och jaia bilen till Butte för att se the challenge game mellan Twin och Drummond, vem som skulle bli tvåa i divisonals. Twin förölorade med två poäng och det var som vanligt underbart att se dem gråta på planen!!! super hahah
Vi åt på TacoBell, sedan shoppade vi mat på wal mart för vi var hungriga. sånt man gör.
Under hela förra veckan och denna vecka har the juniors (min klass) övat på the Junior Play varje dag efter skolan. The Junior play är en teater som the juniors sätter upp varje år. Jag ska inte vara med eftersom jag inte tar Speech class men jag har kollat på varje dag när de övat. och ussch vad jag älskar min klass!!! bästa klassen ever<3 jag älskar dem så underbara de är
imorgon lovar jag att ta bilder...:)

Snart är det closeup och jag har ringt massa folk och sagt hello this is anna, would you like to buy any burritos. FYRA PERSONER HAR BESTÄLLT!!! FYRA, är inte det en otrolig summa av männsikor!? jag hatar att ringa folk, FY
Sedan fattar jag inte min matte läxa och kommer antagligen skita i den, för jag fattar NADA NADA NADA

jaja, på torsdag åker jag i alla fall söderut! SAN FRAN here I come.
Älskar er
PUSS

RSS 2.0