Smashaloo mys

Jag grät hela kvällen igår. ganska skönt! skönt efteråt ska jag nog säga.

skolan idag var väldigt soft. Ingen ville göra något eftersom det var fredag. Vi åt godis, spelade who wants to be a millionare och sköt vattenballonger på matten! haha:) älskar Mr.Bowers

jag och ashley har bestämt att vi ska göra något roligr varje dag tills jag åker hem. DEAL! 44 dagar, började idag.
Vi tränade, spelade wii, bakade, åt pizza, sedan var vi så trötta att vi la oss i soffan med två filtar och såg på film. vi somnade på varandra och hon åkte precis hem. MYSIGT va??

nu kollar jag på the Royal wedding. kan ju bara säga!! jag är trött på bröllop, kungafamiljer och allt det schnässset!USSCH

ska tvätta fejan och gå till sängs för imorgon blir det skype med sverige tidigt tidigt.
PUSS
jag älskar er

vrida.vända.usa.sverige.alltid hemlängtan

Alltså jag tror inte ni förstår!
44 days. om 44 dagar kommer jag sitta på ett plan, lämna usa bakom ryggen och säga hej till Sverige. Jag är helt enkelt inte redo för detta. Jag är bara inte redo!
Hur kan ett år gå så fort?

Justnu känns det så fruktansvärt jobbigt. Under dessa månader har jag skutit upp min tankar om att åka hem. Det har varit så långt borta. En dag i taget.. herregud jag har ju fyra månader kvar. ta det lugnt! men nu... nu har jag bara DAGAR, VECKOR kvar. Nu är det nedräkning på riktigt. Mitt bästa år är så nära sitt slut att jag kan riktigt ta på det.
Jag ska lämna min andra familj, mina bästa vänner, mitt nya hem, mitt nya liv. Jag ska säga hejdå, Tack och hej ses kanske igen. Det funkar inte så! Jag kan inte säga hejdå till mitt liv. till en del av mitt hjärta. det går inte!


Jag tänker på hur det kommer bli. Försöker att inte tänka på det, men tankarna kommer upp i alla fall. de går liksom inte att hindra. Om alla kommer glömma mig, om jag kommer glömma. Om jag aldrig kommer komma tillbaka. Om det bara blir hejdå och inget har hänt. Jag vill gråta!
Hur jag än gör kommer jag att ha hemlängtan. Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag alltid att längta hem. Till sverige eller till usa. Jag kommer att leva med ständig hemlängtan!! ÅNGEST GÅNGER EN MILJON

När jag satt hemma och fyllde i applikationen trodde jag aldrig att det skulle bli såhär. jag trodde inte att jag skulle älska min värdfamilj såhär mycket, jag trodde inte att jag skulle få några utav mina bästa vänner här. Som jag kan lita på more than anyone else. Jag trodde inte detta skulle bli mitt liv.

Jag är och kommer alltid att vara delad. Sverige och Usa kommer alltid att vara i mitt hjärta.

Jag är inte redo. Jag vill inte göra det här. Jag vill inte säga hejdå. Jag är rädd. Snälla, någon.. stoppa klockan.

Det värsta av allt är jag inte kommer se Ashley, Smashaloo, Smash. Vi kommer säga hejdå. Hon och jag. Hon är mitt allt<3
jag vill inte

i love her to death


beach 2011

idag efter skolan tog jag och emily tag i saker och gick ner till sheridan welness för ett CORE pass. jäklar vad jobbigt det var..men uh så bra!
när alla gamla tanter pushade sit upsen och vi kände oss väldigt SÄMST då viskade vi till varandra tyst.. beach 2011, beach 2011, six pack, beach 2011. det hjälpte!
jag och emily kommer vara beas'st i sommar:) hahah

Känner mig i alla fall superduktig och mina magmusklet gör ONT, vilket känns bra! Jag och emily ha bestämt oss för att forsätta, vi ska vinna över de hurtiga tanterna. I alla fall försöka.

Imorgon har vi skola.. alla är jättedeppiga för att vi har skola på en fredag. jag fattar inte riktigt problement eftersom jag har haft skola varje fredag hela mitt liv. men men...

det var allt för mig idag vänner
PUSS


snow.easter candy.crazy friends.memories.

rubriken säger allt om dagen. vaknade av att det låg snö på marken. depressing..men ok för den försvann klockan 12. Montana weather!

annars har det varit en vanlig dag. Vi åt påskgodis i varje klass MUMS. mina kompisar var galna idag, älskar dem.
jag håller på att sätta ihop min portfolio som är en TJOCK pärm med alla våra projekt som vi gjort under året. Herregud vad kass jag var på att skriva engelska under de första veckorna (månaderna)... jag har inte kännt att jag förbättrat mig med gud.. hjälp! det är helt otroligt vilken förbättring jag ser nu. Kan inte rktigt förstå det. Det känns underbart att kolla tillbaka på arbeten jag gjorde de första två månaderna och sedan jämföra med förra veckans arbeten. Känns så bra! det här året har hjälpt min engelska så otroligt mycket. det är inte klokt. nu skriver jag nästan hellre på engelska en svenska. det bara flyter! vi tog ju ett montana essay test för alla som ska gå på montana college. för att passera..(slippa ta engelska kurs i college) var man tvungen att få en 3:a. Jag fick 4.5! är inte det helt sjukt.. jag är från sverige för tusan. Om jag vil gå på college i montana behöver jag inte ta engelska! haha SKönt att veta


lägger in en bild från close up! bara för att den är underbart rolig. LÅÅÅÅNGA KEN och lilla anna!
sen har vi söta jaia i hennes regnjacka haha!
saknar Close up varje dag

PUSS


monday countdown

måndag och sista dagen innan skolan.BLÄH!
måndag och det är mulet. BLÄH
måndag och jag äter påskgodis. MUMS

igår var det påsk och jag vaknade upp hemma hos ashley. vi åt påskgodis till frukost och gick på egghunt med lillebror carsen. det var mys!
När jag kom hem väntade en stor korg med påskgodis på mitt rum, blev godis till lunch också. nyttigt och bra!
efter lunch tog jag och tom the truck up the mountains för att leta elkhorns. eftersom tom har ryggskott så blev det jag som fick springa runt i bushen och leta. tom sa, take the dogs with you and go up that mountain right there. Men, hundarna var för trötta att följa med. Tom sa, you need them as protection, you never no! Ah Men visst det känns ju bra att veta det. visst vet jag att det kryllar av ormar, lions och massa andra fina djur. men... det var lite scary när han sa det. Tom satte sig på en sten och jag började vandra. inga djur idag inte. jag sjöng och stampade rejält.. klarade mig fint!
När jag kom tillbaka till trucken berättade tom om hur ormarna kommer upp såhär års och lägger sig på stenarna.. flera hundra av dem tydligen. Fint att veta! FINT

klockan tre åkte vi till grandmas för påskmiddag. Supergod mat och bra människor!! var så mätt att jag inte ens kunde komma in i bilen. inte bra

har haft en superfin påsk... men jag saknar SILL!!!!

Min måndag började med en joggingtur och träningspass med jaia. Joggade av all påskmat! bra idé.
Pratade med mamma och pappa vilket var lovely som vanligt. Sedan tog jag mig en sista promenix innan molnen kom. nu är det mulet.. ussch!

När jag pratade med mamma och pappa idag sa de..anna du får börja planera för sommaren. Hallå?? redan!? Hjälp, ska jag ens åka hem? va? jag hänger inte med. det är snart bara en månad kvar... HJÄLP mig!
detta är inte OK! jag och ashley har börjat förbereda mitt avskedsparty, avsked? nej inte redan..
en sak är klar.. jag kan bara inte förstå vart tiden tar vägen och det skrämmer mig lite. eller ganska mycket. snart kommer jag sitta på ett flyg och se sverige. hjälp

nu ska jag äta godis igen och planera inför sommaren antar jag.. ussch!
PUSS

glad montana tjej

grannens pollar

rubypoo


....?

sluta blogga?
vill ni där hemma ens veta vad som händer?
läser ni ens?
...?....
känns som att jag skriver till mig själv


the lake

Jag och Ash tog en promenad to the lake yesterday.
Underbart med vatten.
This is the place where im gonna have my BIG leaving party:)











I like it like it..come on come on come on!

THE SPRING IS HERE! I don't know how many times I have to say this, but this is the warmest day ever!
åh så underbart med sol i Montana. dagen började med att jag vaknade av fågelkvitter, underbart. sedan blev det frukost på balkongen i shorts och linne. LOVELY

Ashley och jag tog en lååång ridtur på Bella och Hunter. Vi gallopperade över fälten med linne och shorts. Såklart hade vi våra cowboyboots på, riktiga cowgirls!
Sedan tog vi en lång promenad och satt under ett träd vid bäcken i en timme. så himla bra!
Efter en lång dag ute, och solbrända näsor tog vi med oss ashleys lillebror till Dillon för en film. Vi såg på en supercute film som hette RIO, om den lilla blå pappegojan. oj så söt den var!

Nu har jag ätit middag och ska snart åka ner till smashaloo igen. Vi ska ta jeepen upp till sjön och ta en sista kvällspromenad runt sjön. Bilder lovas!

Detta har bara varit en sådan underbar dag! <3 LOVE

best surprise ever

JA!
fick ett meddelande från Sanne på facebook idag! hon är i Colorado och vill komma till Montana och säga hej. JA
jag är så himla glad justnu alltså! Jag ska få se Sanne igen efter nästan två år! min fina Fuerte kompis.
SÅ GLAD. finns inte riktigt ord!!! har saknat henne så mycket! GOSH

nu ska jag sova. och le lite mer. för oj så glad jag är!


fina sanna på fuerte


Bozolangeles

har haft en supefin dag idag. Jag och Smashaloo åkte till Bozeman klockan 12, vi mötte Kim som jag inte sett sedan december när hon flyttade till Cali. Var lovely att träffa tjejen igen:)
Vi åt massa mat på Mongolian BBQ.. Så gott! sedan mötte vi upp Smash's boyfriend Ryan at the mall. Vi gick om kring sedan blev det universums godaste glass på cold stone. supermegagod glass alltså. även fast det snöade ute så var det jättegott. mumma

En fin dag i bozeman avslutades med high school movies hemma hos smashaloo. vi käkade kakor, klubbor och kände oss feta. men det är helt ok!
har alltså haft en mycket fin dag. en av de bästa på länge faktiskt:)
Imorgon ska jag sitta barnvakt för lilla Joe men Ashley. sedan ska vi rida ut med våra hästar.. om det kan sluta snöa alltså, Hoppas hoppas!

Avslutar med fina bortglömda bilder från sommar 10


longboard. viarp
l
longboard

Ravlunda

     


PROUD

Åh vet ni vad jag just såg på Tv??
Victoria och Daniels bröllop, Coolt! kollar på The royal wedding. en hel serie om kate and williams bröllop i England. De pratade om Kate's klänning, då kommer de upp en superfin gullig video från vårat fina bröllop. "Swedish Victoria wore a very elegant dress and she looked very pretty and sofisticated" superfina bilder från sthlm och ett helt klipp om bröllopet.
Inte för att jag var mycket för detta feta bröllop men när man sätter på tvn i Montana och ser detta blir man allt lite stolt minsann!

HEJA SVERIGE!



Fint


Workout

justnu hatar jag Montana!
det är 21:a April och ute är det snöstorm. Snowstorm=no track practice! vilket suger.
jag och jaia bestämde oss för att åka till welness workouts i sheridan eftersom det inte blev någon practice idag. De hade en ABS workout på schemat vilket lät super eftersom både jag och Jaia måste jobba på vårat sixpack inför sommaren, hehe
Jäklar du vilken workout vi fick, det var inte dåligt! mina abs är döda nu, men uh så gött det känns!

har duschat, äter en apelsin och känner min väldigt nyttig. snart ska jag dock proppa i mig en pizza hehe

Igår var det choir fest i dillon och det enda jag kan säga är att jag fick en ONE på mitt SOLO och gick vidare till state vilket är superkul!:) domaren var en superduktig dirigent, han jobbade med mitt vibrato och hållning efteråt och jag lärde mig jättemycket. State är i Billings den 7de maj så nu har jag ett bra tag att jobba med mitt solo. Göra det perfa:)

Nu ska jag proppa i mig en pizza, se på tv och njuta av min träningsverk. Imorrn blir det förhoppningsvis Bozeman med ash och ryan, om det inte snöar för mycket alltså

PUSS PUSS love you

5 veckor until i see mom and dad<3

the day after

Nu är skolan igång igen. Efter Prom och allt!
känns ändå ganska fint att vara igång igen. Även fast att gå upp en måndag morgon suger i usa också. Bara så att ni vet, måndagar är alltid måndagar.
Alla är supertrötta på skolan och hållar ut in i det sista. Speciellt the seniors som är mer än redo för graduation!
På alla whiteboards i varje klassrum står det 20 DAYS LEFT OF JAIL!!!!! hahaha:) det är en underbar stämning. varje dag hör man, 21 days, 20 days, we can do it!
om jag inte sagt detta förut så.. det är sjukt vad tiden går fort. galet

Alla ser fram emot den här helgen, eftersom vi har 4 day school week every week så har vi inget springbreak men vi är lediga på måndag så vi har 4 day weekend vilket är superskönt! sedan har jag bara tre dagar av skola den här veckan:) På onsdag åker nämligen kören till dillon för att sjunga våra låtar. jag ska sjunga mitt solo och min duett med jaia eftersom vi var fast i Baltimore förra gången. vi hoppas att det går bättre den här gången.

Igår rindge ash till mig och sa.. Im gonna come and get you in ten minutes, your sleeping at my house tonight! ok hehe
Vi såg på film hela kvällen och sov som stockar i en minisäng, mysigt var det.. men inte det bekvämaste. Imorse ville vi inte gå till skolan, vi stannade nästan hemma men lyckades masa oss ut till jeepen och ta oss till skolan i alla fall

Nu ska jag ta en kvällspromenad sen blir det American idol eftersom jag är så duktig och är redan klar med matteläxan:) JIHO för mig

PUSS PUSS




En nyduschad anna med min snygga Krona som jag fick av min KING!!!!!
Jerrad gav mig hans krona i födelsedagspresent! HOW CUTE!?


Prom 2011

Nu har jag upplevt Prom! usa' största high school tradition!
Det var underbart:) här kommer en Kort kort kort sammafattning!

Jag och ashley åkte hem till Elle klockan 4 för att göra oss iordning. Jag hade curlers i mitt hår medans vi bumpade fram i Jeepen!
När vi var klara kom våra fina dejter ( min cowboy). Han satte på min blomma på handleden och jag satte på hans:) Förstörde nästan hela blomman dock, smidig som jag är! Föräldrarna kom och vi tog massa kort på alla. Sedan var det dags för den stora middagen. Gud så gott det var!
Åt universums godaste cheescake... Brownies and Peanutbutter cheescake! Kan ni förstå? Så gott

Klockan slog 7 och det var dags att hoppa in i alla bilar och köra ner mot skolan. Vi var de första där! min gentleman till dejt betalade allt och var så snäll!

Det var dags för Grand March.. Mr.Smothermon ropade upp allas namn och man gick upp på en scen med sin dejt för att ta bilder. ALLA föräldrar var där och tog massor av bilder. Jag snubblade nästan på min långa klänning men det gick bra!
Sedan var den DANS hela natten:) Ett underbart slut på en trisst födelsedag.. SUPER! det avr grymt roligt även fast dj'n inte var den bästa, hehe



Jag med mitt fina hår in the jeep


Elle and Connor

Jonnie, Sam and I


Brooke and I

My date and I
Jerrad:)

Again

The boys
Jerrad and Brant

All of us

The girls

Ashley and I <3


Ashley, Jaia, me and my cowboy( han snodde en cowboy hatt)

Ashley, jaia and I

Jerrad and Emily

How cool isn't that!

My girls!<3

Ash, Jai, Annie and I
(nath in the back)

It's getting crazy on the dancefloor!!

DET VAR ALLT
Jerrads mamma ska skicka alla bilder från grand march så det får bli lite senare
PUSS PUSS


Arton.Eighteen.Myndig and alone

Jag är nu Vuxen.

Vaknade av att mamma och pappa ringde klockan sju och sjöng. Sedan öppnade jag min svenska present och pratade med mamsi och papsi:) en bra början på dagen
sedan gick jag in på Facebook och min logg var full av gratulationer från mina underbara svenska vänner. TACK, ni är bäst och jag saknar er så<3

Annars är det en lite sorglig dag. Helt ensam hemma.. tyst och trisst. inte som vanligt. Men det blir bättre lite senare när jag åker till ashley och gör mig iordning för prom.
Justnu lyssnar jag på Jose Gonzalez och gråter lite.....

ska nog gå ut på en liten promenix och lyssna på fåglarna. då känns det nog bättre!

I onsdags hade vi min födelsedags middag eftersom tom och laurie inte är hemma. jag fick en superfin tårta men svenska flaggan! hahaha


Nu ska jag krypa ner i sängen igen eftersom mamma och pappa väckte mig klockan sju imorse.
en glad nyhet är i alla fall att fåglarna sjunger och solen skiner så fint

tack och hej från en lite ledsen men artonårig tjej
puss


cool girls

Basketball is the shit!

hej allihop!
idag har jag inte gjort så mycket. prata med pappa och spela basket med smash var högpunkterna.

Imorgon är jag myndig och vuxen. är inte det lite knasigt? tycker i alla fall jag. Ska bli skönt att kunna säga, hej pappa.. jag är 18!
Imorgon är det the big P day too. the big day of PROM är här:) JA!
alla vi tjejer ska göra oss iordning hos elli, de ska fixa mitt hår och naglar och hela grejen ni fattar. Vi ska hämta våra blommor. Hämta killarna i elles suburban stora bil. Äta supergod middag hos elle och sedan bär det av till skolan för the PROM!

jag är väldigt excited, att det är min födelsedag gör ju inte saken sämre.
well well, nog om Prom!

Idag kom ashley över och vi gjorde det som amerikanare gör (hehe) vi shot hops. Vi hade på oss våra coola basket outfitter och var väldigt coola. ash tog två underbart coola bilder på mig. I am sooo good at basketball. OMG (plus att hon kommenterade bilderna också)

nej, nu ska jag försöka göra mig middag. Försöka! vi får väl se hur det går. kocken ashleyhjälper mig i alla fall

PUSS


anna is badass! / Ashley

Even more badass /ashley



sad face

Idag saknar jag mamma och pappa. mycket. 43 dagar kvar, sen ser jag dem.
det kommer vara den bästa dagen i mitt liv

<3

Wednesday and it's snowing

A day in Sheridan MT. Today has been a normal day, you know one of those days that you wont remember. but i´ll probably remember it because i have such good friends that totally makes my day! <3

ett litet intro bara.
idag har det som ni kanske förstår varit en helt vanlig lite lagomt tråkig onsdag. Jag har haft engelska prov som gick ganska bra enligt mig. Hela provet bestod av essays. En sag jag har lärt mig här är att läsa mellan raderna. under engelska lektionen analyserar vi varje mening, skojar inte. en mening som " she sat down on the chair" kan vara så mycket mer then that she just sat down on the chair, you have to read between the lines. Sometime you have to love Mr. Smothermon.
Mamma och pappa ni kommer förstå när ni träffar honom! Lovar

Efter skolan målade jag och ashley posters för Prom, det är ju bara två dagar kvar! ojojoj
På fredag ska vi dekorera the gym hela dagen, sedan är det den stora dagen på lördag. Och fyller år gör jag ju också, mycket på gång! jag ska hämta min klänning hos miss kelly som sydde upp den litegrann, hämta våra prom blommor, åka till ashley, laga mat, fixa hår, naglar och hela fadderuttan! prom är inte lätt minsann.

En annan nyhet är att jag nu är referensstudent på explorius, i alla fall 90% .Ska bli superkul att svara på frågor från ungdomar som funderar på att bli utbytis:) det är ju det bästa du kan göra så jag hjälper gärna andra att fatta det rätta beslutet. Jag har också nästan ett sommarjobb!

ja, det var nog allt för mig.
Nu ska jag borsta mina tänder, tvätta ansiktet, hoppa in i pyjamasen, krypa ner i sängen under alla mina filtar för ussch så kallt det är här (snöstorm i april) och läsa massa svenska tidningar som mamma och pappa skickade. så snälla föräldrar!

Puss puss

Hawaii? ja tack

hur har ni det?
själv har man det som man har det. Trisst som bara den och sorgligt som bara den att vara hemma. Men jag antar väl att skolan rullar på och allt det där.
Jag har räknat ut att mamma och pappa kommer hit om 7 veckor.. vilket är alldeles väldigt underbart att tänka på. saknar dem mycket. saknar sverige overall.. fint land det där!

Nog om hemlängtan och allt!
jag har börjat gå upp tidigt på mornarna, äta BIG breakfast, länge, dricka kaffe, ta en lång dusch och ni fattar grejen. jag kollar till och med på tv och går ut på datorn. det är superskönt:) ska fortsätta med det för ooh så skönt det är.
jag har också börjat använda vårat Wii active vilket är superkul och faktiskt ganska jobbigt om man väljer rätt nivå, är ju ganska svårt att hitta ett gym här i sheridan så detta är superduper! NYTT LIV för anna widen hahah!

Annars har jag pratat med mina hawaii friends som jag saknar massor. de vill att jag kommer till hawaii i sommar, kan man säga nej tack till det?? NEJ! så hawaii resa blir i sommar alltså, för de som vill följa med menar jag.
Sidney och jasmine bor båda i honolulu så det kan ju inte bli bättre! saknar dem så

Lägger in lite fler bilder från DC, på mina fina hawaiians

PUSS
jag är snart hemma


Jasmine my hawaiian girl

Sidney my hawaiian girl #2

:D

best girls
<3



Close up - DC

Hej Hallå!!!

Nu är jag hemma i kalla Montana igen
Washington DC var underbart, helt underbart!

Jag har så mycket att berätta, vet inte vart jag ska börja.
Under dessa åtta dagar har jag lärt mig så otroligt mycket.


Vi har haft workshops, debatter, lyssnat på föreläsningar och disskuterat
Jag har lärt mig hur usa styrs och hittat min politiska identitet, vilket är ganska bra när man snart är 18 år! hehe

Vi har sett allt vad vackra DC har att erbjuda och jag har träffat MASSA nya kompisar. Nu har jag gratis boende i Hawaii hos mina nya kompisar jasmine och sidney vilket inte är helt fel

Tog ca 7000 bilder, här är några.
Jag älskar er
PUSS

At the sheridan avenue

me and jai at the arlington cemetary

world war II memorial. KALLLT

jaia at the botanical garden

Botanical garden

Cherry blossoms at FDR memorial

Jaia<3

Cherryblossoms and lincoln memorial

Magnolia (för dig mamma)

promenaden

jaia, ken, nath, jag infront of obamas lilla stuga

Whitehouse


spring

kom precis hem från en underbar promenad med molly. så himla fint väder idag! såg den första fjärilen till och med:) äntligen har våren kommit till Montana, hoppas bara att den stannar.

Har allting packat inför DC och inatt klockan 2.30 åker vi, ska bli så kul
Nu ska jag proppa i mig lite lunch och sedan kommer ashley över.. fick förresten min prom dress igår. Sitter som ett smeck gör den också! Super

Lägger kanske in lite fler bilder senare för jag råkade visst ta 150 st heheh

PUSS


RSS 2.0