UK

Im a Wildcat fan!
vad har hänt med mig? igår var det college football på tv och jag och Laurie satt och skrek som galningar.
UK förlorade med 17-10 BAD BAD BAD Mississippi var överlägnsa och Kentucky sprang bara omkring. vad håller de på med, keep it up!
Come on guys!


Hallooween

Nu är det Hallooween!! Alla tror att det är megastort här! vilket det är i vissa familjer, men inte i the bartoletti family. Vi ska karva pumpor and thats about it!
Igår var det scary movie night hemma och Ash, supermysigt. Hon hade gjort pizza och bakat halloween brownies. Idag ska vi ha carving competition, känns super bra att Louie är carving champion och jag karvade min pumpa för hm.. ca 6 år sedan. men det ska bli superkul! louie ska karva ut en häst, får se hur det går.

Ikväll blir det troligtvis Trick n Treat med tjejerna i spökstaden Virginia City!

Nu har jag precis ätit en mega stor American breakfast. Korv, panckakes med syrup och peanut butter. Mums! kändes som söndagarna hemma hos Josse när vi var små, haha
På Tisdag åker Tom och Laurie till Argentina i fem dagar, Jaryn ska bo hos oss. Han kan inte laga mat så har en känsla av att det blir en hungrig vecka. haha

Nu ska jag plugga engelska för här har vi inget höstlov minsann! PUSS alla där hemma

<3

I love my parents! you are the best!

Cheerlove

  


Är hemma efter två dagar av district tornament! Slänger in några fina bilder på mina fina cheerisar (och marcus) i våra (fula) uniformer. Nu ska jag ha kul med ashley!
PUSS


VB districts and movie night

Nu ligger jag i min stora säng, nerbäddad under ett täcke och tre filtar. Jag är trött, har kramp i foten och är ännu tröttare. Idag åkte vi till Butte klockan åtta på morgonen för volleball districts. Det var roligare än jag förväntat mig och våra tjejer gjorde ett super jobb!

Vi satte våran elevator och det var min första dag som kapten (starta alla cheers) gick hyfsat!

jag och ashley har sett på Juno, käkat godis och pop corn, haft massage och mysit!

Imorgon bär det av till Butte igen för ytterligare en match, hoppas på vinst! :)
På lördag är det halloween.. MÅSTE hitta en kostym snarast! här har man redan börjat pynta gatorna. Spöken i folks trädgårdar och lysande pumpor. En familj har att ut en stor( 4 meter) hög grön gubbe utanför deras hus, gubben lyser och rör på sig. kan bara säga en sak, this is america!

Nu ska jag sova! bilder kommer imorgon om jag hinner
PUSS

Vanlig dag


En vanlig dag:
Vakna
Skola
Practice
Sova

Det var min dag.. vi hade faktiskt en liten konsert med kören efter skolan för några gamlingar. Alla kom fram och sa att de hörde mig, hehe clavinova har gjort något i alla fall.
Annars inget annat roligt idag.
Därför lägger jag in två bilder från homecoming ( chase, Lance och Jerrad)MISS YOUR COMMENTS!!


Night

Klockan är tio och jag mår bra.
Har inte så mycket att säga idag, har varit en vanlig tisdag. Tog skolkort idag, det var en upplevelse, här tar man inte bara ansikt kort, utan helkropp. Så det var ben your right leg, put you thumbs in your pockets and curl your fingers, sholders in front there you go honey. say cheese. haha åh herregud, det blir ett roligt foto ska jag säga!

Vi hade disskusion på eng om why does it matter? why are we here? and why does it matter? väldigt roligt, slutade i krig mellan Jaia och Clinton!

Nu sitter jag är och dricker theraflue(för ont i halsen, huvudvärk och feber) och lyssnar på min man, eminem jag drack nämligen världesn godaste te i förhoppning om att jag skulle bli trött, men det innehöll visst koffein så nu är jag superpigg istället! därför tvingar jag mig i detta som gör att man somnar bumb. Smakar dock citron,honung blandat med fisk. MuMS!

Idag beställde jag män som hatar kvinnor men eng subtiltle! ska visa lite svenskt i huset. Sen någon dag när jag har tid måste jag göra semlor till Tom även fast det inte är Februari än, han orkar inte vänta!

Det var nog allt mina vänner!

Juste, fick finaste paketet från bästa mostern igår! underbara kläder och två svenska tidningar, TACK du är bäst!
PUSS

Keeps me alive


Jag är i USA, jag och Ashley lyssnarpå Eminem varje dag. He keeps us alive.


Miss that


Saknar Dig
Saknar Svensk Sommar
Saknar Skåne
Saknar den veckan
Miss it


Sick

Jag har feber, kan inte prata och är underbart trött.
laurievar snäll och sa att jag fick stanna hemma!
Puss


Pastie days

Blev bara två bilder idag, datorn är slö.
SÅhär har i alla fall min helg sett ut. Pasties som slutar i övertrötthet. Clinton gör en mask av folie. Ska försöka lägga upp filmer också, får se om min dator fixar det.

Idag är jag förkyld och har feber, resultat av 12 timmar arbete varje dag. Har sett på film och slappat.
Snart är det halloween och jag måste fixa en kostym.. vet dock inte vad. Fixar sig nog!
Idag skypade man med sina föräldrar också, sjuka båda två. Men alltid lika kul!

Hoppas ni har det bra hemma, jag har det bäst!
PUSS







Pastines crazines

Jag är SICK SICK SICK of pasties right now. You don't know!

Har gjort pasties, skalat potatis och packat pasties i 12 timmar.Nice.
Har dock haft väldigt roligt! Alla var så trötta på det så det slutade i frustration= kasta mjöl, deg och kött överallt.
Jag var så trött på det att jag skulle kunna ge någon en rak höger!!

Vi har i alla fall gjort 3800 pasties idag. Ganska amazing.
Klockan 6 åkte jag Nathan och Raquel in till Dillon för att köpa mer kött. Vi har nämligen 100 mer pasties att göra.

Det började bra. haha, vi lånade jaias mamma truck. En stanard, alltså med växellåda. Här har alla ungar en automat= de kan inte köra en standard. Så nathan hade alsrig kört en standard förut och jag har inte körkort. Så vi fick kärringstopp ett antal gånger i början. Han växlade inte och jag fick skrika SHIFT när han skulle växla, haha
Sen när vi närmade oss Twin såg vi att tanken var TOM totally empty. Ok,twins gas sation var stängd och det var 60 miles till Dillon. Jag satt i baksätet och prayed. Vi klarade och tankade för 10 dollar, sen gick vi in på walmart och fågade en kille om han fått får order. Ut kommer han med den största vagnen jag sett med kött. VI kände oss inte lite embarrassed när vi rullar genom walmart med en stor vagn full med kött. Skrattanfall..

Det var min dag+kväll
Nu ska jag duscha av mig allt mjöl och se på film!!

PUSS PUSS hoppas ni har det bra hemma, jag har det bäst

Pasties

Idag har jag jobbat från 8.00 till 9.00pm (21.00) Vi samlar pengar för washington DC och ska göra 2400 pasties( piroger) Så idag har jag kavlat deg i fyra timmar och gjort piroger i åtta timmar. Underbart. Justnu har jag fruktansvärt ont i ryggen och har mjöl över hela mig. I örat, I ögat, I håret och i min BH. Men detvar inte bara jobbigt utan faktiskt ganska kul!

På slutet blev alla väldigt övertrötta och flummade runt. VI dansade linedance, jag lärde alla att göra näckrosor i folie, Clinton dansade runt med en plasthandske på huvudet och Raquel somnade i mitt knä.
Efteråt kl halv tio åkte jag,Ahsley och Raquel hem till Tessa.VI hoppade studsmatta och åt kaka. Har inte skrattat så mycket på länge. Det hela slutade med att raquel ramlade ner från studsmattan i ett skrattanfall. Underbart!

Igårkväll åkte jag, ashley, raquel, tessa och elle in till butte för att kolla på jackass i 3D. Det var den roligaste filmen jag sett på år alltså! ojoj vad jag skrattade. När den(om) kommer till sverige, SE DEN FOLK. Fruktansvärt crazy och ganska gross men otroligt rolig!

Nu ska jag duscha av mig allt mjöl och sen sova för imorgon blir det till skolan kl 8 för att göra pasties. YEAH

PUSS PUSS
kameran ska med imorgon så kanske blir bilder!

Dig Pink

Efter en tråkig och lång skoldag är det dags för Senior night, sista VB gamet och Pink night!
Jag och ashley har målat våra naglar i Bright pink. Min rosa cheer outfitt är på och nu ska jag vandra ner till Vikki för att få skjuts in!!

Puss puss
love


Dillon

Me and Ashley in Dillon. Love




just tired

Im just too tired.
Jag är trött idag, det är måndag! Gillar inte måndagar. Måndag är alltid måndag.
Nu ska jag försöka hålla mig vaken genom matteläxan sen blir det tv och glass.

Om jag orkar lägger jag in lite bilder från Butte. Bara om jag orkar!

Imorgon är det senior night och vårt sista vb game. Pink day för bröstcancer forskning och vi ska cheera. Ska bli kul!

Fick mina vinterskor från o'neill idag, jag är kär! underbart sköna.

Ok väldigt konstigt inlägg idag men jag är trött. och har huvudvärk!
Älskar er där hemma. PUSS PUSS

den här veckan har vi bara skola i tre dagar. LOVE


Cabin och Wal mart

Har varit i vår cabin från igårkväll. Spenderade kvällen där och hade jättemysigt. Det var dock ett äventyr att ta sig dit. Det var snö hela vägen upp och kolsvart. Vår stora truck klarade det nästan ända fram. Jag och laurie fick gå sista biten. med en ficklampa och en stor kylbox vandrade vi upp för vägen i snöstorm. Det var ganska komiskt och laurie sa, this is what you paid for anna!! haha

när vi kom in var det i alla fall varmt! kakelugnen brann och allt var jättemysigt.

Idag åkte jag och Laurie direkt från the cabin till Butte för att handla. Kände mig jättefräsch i lortiga mjukisbyxor och fleecetröja när jag vandrade runt inne på wal mart!

Idag förstod jag verkligen varför amerikaner har de matvanor de har. Allt är redan färdigblandat. ALLT! de har inte orginalen. Bara massa olika alternativ. Helt sjukt! Färdigfryst mat, på burk, cake mix, salad mix. Allt är färdigt. De har en hel avdelning för mac'n'cheese!
Jag skulle köpa ingredienser till chokladbollar och ledade efter havregryn. Det fanns 100 olika varianter av havre gryn. Med russin, choklad, socker, frukt, ALLT och längst ner på en hylla fanns vanligt havre gryn! HJÄLP

det var en upplevelse måste jag säga!

Nu är jag supertrött och ska se på tv sen sova.
puss puss alla


Rice kripsies

Thank you Jeff.
Just so you know my friends! Jeff Larkin makes the best rice kripsie treats in the whole world!

rain

Igår åkte jag och Ashley till Dillon, Vi åt på Taco Bell och hade allmänt roligt tillsammans. Sen åkte vi till Twin för the volleyball game. Vi passade Lauries bästa kompis Danyas dotter McColl, ojoj energi unge kan jag säga. Hon sprang fram och tillbaka under hela vb matchen. Såklart förlorade vi mot våra värsta rivaler!! Inte bra

Twin Bridges och Sheidan ligger ca 5 miles från varnadra och vi är de värsta rivalerna man kan tänka sig. Under hela året har både twin och bridges gjort massa knäppa och dumma saker mot varandra. det började med att Twin skrev Sheridan på en av Ennis statyer utanför deras skola så att alla trodde det var vi som skrivit det. Då skrev vi på deras vattentorn, sen förstörde de vårat football field och sedan grävde vi hål i deras. Så håller det på! Its american high school

I alla fall, Idag regnar det så jag tror jag ska se på film och göra lite homework. Sen ikväll ska vi åka upp till vår cabin, bada i hot tuben och grilla. Mysigt, tror Ashley kommer också!
Imorgon ska jag bjuda hela familjen på Chokladbollar! som jag har längtat, men jag vet inte om de har pärlsocker ( hur kan man inte ha pärlsocker) så vi får se hur det blir.

PUSS PUSS

Great night

My great Friendy Ashley åkte precis hem i sin van och nu är jag för trött för att sova. Lyssnar på musik och skriver ett inlägg istället.
Vi såg på två filmer, låg i soffan med varsin USA blanket (fleece filtar som har fula motiv) käka popcorn,oreos och pop(isglass) Hade en mysig kväll med andra ord. Ashley har precis fixat sin tandställning så hon kunde varken prata eller käka. Fick mosa hennes oreos, haha!

Imorgon ska vi till Dillon. En ca 3x så stor stad som Sheridan.

När jag ändå lägger in ett inlägg tänkte jag svara på en kommentar. Har fått frågan vad jag saknar mest.
Det jag saknar mest är den trygghet man hade hemma. Min vanliga vardag, alla vanliga saker. Hemma vet man hur allt funkar, man vet vilken buss man ska ta, man vet vad man vill beställa på mcDonalds, man vet när man måste gå upp, har sina egna rutiner. Sminkar sig, borstar tänderna och äter frukost i en viss ordning. Jag saknar att aldrig behöva fundera utan veta hur allt funkar. Känna mig hemma och känna mig trygg.
jag saknar att krama mina föräldrar, jag saknar att prata svenska väldigt mycket, saknar att kunna bete mig som jag alltid gjorde hemma utan att behöva tänka. Jag saknar sverige, landet, maten, godiset.

men allt blir mycket lättare för varje dag.I början klädde jag mig alltid fint hemma för jag visste inte hur jag skulle klä mig. Nu går jag runt i mjukisbyxor och slapptröja som jag alltid gjorde hemma. Jag sjunger i duschen, nynnar som jag gjorde hemma, tar mat ur kylen när jag är hungrig och kan prata med laurie som en mamma. Allt börjar bli en vardag, det börjar bli som hemma.

men man saknar fortfarande att komma hem från skolan, äta den mat man vill och se på svensk tv. Övningsköra med pappa och se på film med mamma. framförallt att PRATA SVENSKA med en levande människa.

Nu ska jag svara på kommentarer och läsa the girl with the dragon tattoo. Skype med underbara mamma o pappa imorgon.
PUSS


Grannie<3

Grattis till min underbara bästa Mormor idag! Du är bäst, Älskar dig.
Hoppas du får en underbar dag!!

Din Anna

My Friday

Idag är det Torsdag min nya favorit dag. Min nya fredag.
varit en bra dag idag, en helt vanlig dag men en bra dag. Kommer inte ens ihåg vad som var bra med idag men det har varit bra!

Practice var HARD today. Först sprang vi två varv runt sheridan. Så litet att man kan springa runt det.. haha
sen tränade vi apps, magmuskler. Sen armar, åh herregud mina armar skakar fortfarande. Cheerleading är minsann inget för lazy persons som alla tror.

När jag kom hem låg mina två paket från mamma o pappa där också. Blev ännu gladare:) Målar grejer och två dvds. Jippi!

Nu ska jag snart äta mat och sen kommer nog Ashley hit för en movie. Mys

Förresten har jag blivit en serious kentucky wildcats fan nu. Innan sov jag bara i tröjan, men nu kollar jag på college football every wednesday och Kentucky W leder hela ligan. GO Kentucky!

För våra Panthers går det som vanligt. Två matcher kvar och vi har vunnit en match! Jiho
Imorgon blir det skype med mamma och pappa sen får vi se vad som händer

Puss puss
Tack för era kommentarer

details

Små detaljer
ikväll har jag:

Lärt Laurie att pippi långrstrump är från sverige, INTE SPANIEN. Och att hästen heter lilla gubben INTE ANCHULO som det står på våran film här.

Pratat med Jeff om Färjestad.

Lärt Chase att Sverige inte är samma som Schweiz.

Lärt Chase att Swizz cheese inte kommer från Sverige.

Alltså spridit lite info om Sverige! En sak som händer när man är här är att man blir Väldigt stolt över sitt hemland. Jag var trött på sverige när jag åkte. Nu älskar jag det. Brukar sitta och kolla på en karta över sverige bara för att det är så vackert. Jag blev såå frustrerad när pippi var fel pippi och lilla gubben inte hette lilla gubben. Skandal!!
Lilla Gubben är och förblir alltid Lilla Gubben.

En sak till.. Män som hatar kvinnor och stieg larsson är sjukt Stort här! alla älskar böckerna, man blir så stolt!

Älskar Sverige just nu
Puss





















As usual

Have nothing important to sat today
Har verkligen inget att säga idag. Men för er skull ska jag försöka blogga så ofta som möjligt även om inget speciellt händer. Vanlig skola idag, en bra dag. Hade history prov idag, fick 90% bäst i klassen, JIPPI! fick A på min astronomy essay också, jätteglad. Juste ja, hade spanska test idag också. Gick bra tror jag, hoppas det i alla fall.
Skolmaten i dag var GROSS! jag och killarna tävlade om vem som kunde äta upp snabbast, jag vann inte. Det var för äckligt.
Practice idag var sjukt jobbig. Endast magövningar i två timmar, kan ej röra mig justnu. AJ

Nu ska jag snart äta mat och njuta av att inte ha några läxor.
Saknar er där hemma!
Puss puss
Lägger in två bilder från homecoming!


Tired Tired and Tired

Never been this tired before

Jag är sjukt trött. Somnade nästan på matten och svimmade nästan during practice. hehe
Jag vet inte vart min energi tar vägen men här är det inte. Det går inte ihop. Jag går i skolan 4 dagar, en tre dagar lång helg, somnar innan tio varje dag och har inga läxor jämfört med hemma.
Men jag är såå trött!
Nu ska jag i alla fall försöka hålla mina ögonlock öppna och ta mig an the history, prov imorgon.
Får väl se om jag somnar halvägs.
Trött PUSS

But im happy because my rice krispie treats from Jeff will soon arrive! YUM thanks uncle Jeff!!

Montana lifestyle


Bilder från en fin Lördag




Horseback

The homework day slutade väldigt fort. Tom kom in på mitt rum och sa NO HOMEWORK today, up in the mountains.
Vi lassade hela pickupen med sadlar, trens och filtar + lilla Ruby. Fyra hästar i trailen och sen bra det iväg. Vi var ute från klockan 3 till halv åtta på kvällen. Det var underbart vackert och jag börjar verkligen få in tekninken nu, kan galoppera och trava riktigt snyggt! Så kul.

Hela vägen ner fick Ruby sitta i mitt knä, hon var för trött för att gå. Så det var jag på en galopperande häst med en liten trött, smutsig och blöt vovve i knät.

Nu har jag precis kommit upp från hot tuben, det behövdes verkligen! Ska gå och lägga mig nu för imorgon kl 9.30 kommer ashley och hämtar mig. Hon, jag, hennes bror och kompisar ska till fairmonte. Ett vattenland typ.. tror jag. har inte riktigt koll! Men det ska blir kul.

Har tagit tusentals bilder idag, förhoppningsvis kommer några upp imorgon:) Om jag har tid.

och alla ni som läser, för jag vet att det ärnågra fler än bara mamma pappa, solvig och stina.
tex alla på mammas jobb, haha! kompisar. Kommentera!! det är inte kul alls att skriva till sig själv. Jag skriver för er!

Puss puss


Homework day

Nu är klockan 9.40 här och jag har precis ätit frukost ute på balkongen. Riktigt höstig morgon idag!
Igår var Ahsley här, vi gjorde kvällsmat, poppade popcorn och såg på step up. Superkväll!

Idag ska jag ta mig an mina läxor, i alla fall försöka. Det brukar sluta framför tvn. Men jag ska ge det ett försök
Sen ska jag försöka rota genom hela huset efter ett frimärke så jag kan posta mitt brev till mamma och pappa. Ungefär som att hitta en nål i en höstack.

Nu när min mobil funkar har jag kollat alla mina gamla sms från kvällen innan jag åkte. Minnena kommer tillbaka.
När jag och mamma låg i hotellsängen i uppsala kvällen innan och jag hade aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, när man satte sig i taxin påväg till arlanda och man ville bara krocka med en lastbil och bli tvungen att stanna hemma. Gud vilken hemsk kväll det var, den värsta i mitt liv.
Nu har jag varit är i över en månad, helt sjukt!

Puss puss alla nu väntar läxhögen!
älskar er. saknar min mamma och min pappa puss<3

Last day




Älskar att gå i skolan 4 dagar. Torsdag är min nya fredag, idag skulle det vara sleepover hos Kimmy.. men hon var sjuk så det blev movie night hemma istället. laurie ska vara borta i fyra dagar så det passade bra med en hemmakväll.
Idag var det vanlig skola, mycket läxor att göra.. men mycket mindre än hemma i sverige!
Får se vad jag hittar på i helgen, men imorgon ska jag och ashley se på film.

fick ett paket från sverige igår med MASSA nya kläder, underbart roligt. Nu har jag faktiskt några alternativ, känns så bra! tack mamma och pappa,älskar er<3

NU är det filmtajm, puss puss alla
två bilder från skolan:







Tuesday, great tuesday

Idag är det tisdag, en ganska bra dag, en helt vanlig skoldag.
fick massa homework, höll på att komma försent till history för att Kimmy åt så långsamt på lunchen, åt SWEDISH fish på spanskan, hade en super rolig med jobbig practice och avslutade dagen med mjukglass på vår enda restaurang med Ashley.

En kort summering av dagen!

Nu kommer det snart en bunt av gäster hit på middag, det är nämligen Toms birthday idag. Grattis!
Hoppas ni haft en super tisdag! Imorgon är det onsdag sen bara en dag kvar i skolan, älskar mina fyra dagar veckor!

PUSS


monday again

Allt börjar bli vardag här nu. Det märker man när man inte vill kliva ur sängen på måndagar även fast man är i Usa!
Idag är var det måndag igen. Alla juniors hade ett stort test på tre timmar från 1-5 period. Vi utbytesstudenter skulle också göra det, men det var helt onödigt. Det påverkade inte våra betyg utan var inför college och miltary. Det var ungefär som nationella proven fast usa variant, alltså abcd alternativ.
Det var SKIT svårt! förstod nada eftersom de använde jättesvåra ord, som tur är spelar det ingen roll för oss.
Älskar känslan när man absoolut inte fattar något av fråga 1, haha!

Annars har det varit en helt vanlig måndag med skitjobbig pratice, mina ben är totalt dead now!
Snart kommer paket från sverige med kläder, längtar!
Har inte så mycket mer att säga, imorgon är det en vanlig tisdag.

Puss

Movie time

Nu sticker jag på bio i Butte med mina fina tjejer!
Hoppas eran lördag kväll var lika bra som min kommer bli.
PUSS älskar er

Slapp

Idag skulle vi egentligen åkt till Bozeman.. men det blev ändrade planer. Så idag har jag bara slappat, vilket har varit otroligt skönt!
Har läst ute med Ruby i knäet, sovit och chattat med svenskar:)
Är supertrött men har ingen aning om varför, totalt utmattad!

Nu ska jag snart in till stan för volleyball game, vi håller tummarna!
puss

Homecoming game

Igår åkte jag in till stan klockan två för att pynta the football field med 40 ballonger i lila och vitt, vi satte upp skyltar och målade trottaren lila. Det var dags för homecoming game.

Klockan 5 började tjejernas volleyball game och vi cheerade, tyvärr förlorade dom. :(
Sedan var det dags för the big football game! I början såg det riktigt bra ut men sen dalade det sakta neråt. Vi förlorade med en touchdown.
I half time skulle alla royalties gå ut på planen och det skulle röstas om vem som blev queen. Emily Baril (senior) blev queen, jag var två röster ifrån. haha! det var svin kallt att stå där ute i klänning och luktade inte speciellt gott, stod bredvid kenneth som spelat football i en timme, Svett!!

Efter matchen gick vi hem till Kimmy och kollade på en skitdålig film! det var nog det sämsta jag sett någonsin.

Idag ska jag till Bozeman med Ashley, Kimmy, Raquel och några till. Ska bli superkul! Bozeman är Montanas största stad, men det betyder inte att den är stor. Ungefär karlstad size tror jag. hehe

Ett litet meddelande, Från om med nu till och med (jag vet inte) kan jag inte ladda upp bilder på hotmail, facebook, eller bloggen. Vårat internet kommer antingen krascha helt eller bli väldigt långsamt. Jag vill inte riskera att tappa internet helt, det är min enda kontakt med sverige!

Puss puss älskar er

More. På mammas och pappas begäran

Bara några till, Skypade med mamma och pappa idag. Det händer inte så mycket i Sverige på en månad. De hade köpt ny matta och nytt köksbord, en ny cykel och pappa hade köpt en ny cykeljacka, ok! haha
För mig är allting nytt och det händer nya saker varje dag, har svårt att förstå att allt bara rullar på som vanligt där hemma. Har svårt att komma ihåg hur ens vardag såg ut i sverige.
Nu ska jag snart åka in till skolan och pynta the football field med lila ballonger sen är det match.
Håll tummarnaför våra panthers!
puss




Parade


What a day!
Idag slutade skolan efter lunch och alla samlades i gymmet för pep essambly, vi gjorde några gemensamma cheers och peppade alla för paraden. Sen gjorde alla klasser skyltar och pyntade deras bilar. Det är galet vilken school spirit alla har!

Jag gick in på tjejernas toa och bytte om, var inte det lättaste. Sedan sminkade Kimmy mig och everything was done! jag körde på barfota style vilket var underbart skönt eftersom det var sjukt varmt idag. Sedan hoppade jag upp på flaket tillsammans med kenneth och paraden började. Det var helt sjukt! The football and the volleyball team åkte brandbil, sedan följde ett låångt led av alla high school kids! Vi kastade godis till alla på gatan och vinkade.
Själva paraden tog väl 15 min, Sheridan är ju inte så stort hehe!
Det var i alla fall en otrolig upplevelse. Helt galet.
Nu har jag precis kommit hemfrån Night rally och bonfire. Det var underbart kul!!
Imorgon ska jag cheera för killarna och tjejerna, hoppas vi vinner detta! (troligtvis inte)

Har haft en super dag! Hoppas ni haft det lika bra!
This is America




RSS 2.0