Livet

Hej
Det var ett bra tag sedan. jag har nu varit hemma i 8 månader.. nästan i ett år. det är Sjukt! Jag har det himla bra och jag älskar Sverige. Men att vara hemma, för alltid är jobbigt.
Första terminen av tvåan är gjord och det var bara PLUGG varje kväll. Nu är man inne på andra terminen och det är PLUGG varje kväll. Saknar the american high school med inget plugg och ingen skola på fredagar. Men man står ut när man har så fina vänner!
Jag har kommit till en underbar klass och börjat tro på ödet... har hittat några underbar människor som jag aldrig skulle gjort om jag inte varit i USA. Jag bor med tre underbara vänner och en vovve i ett rum på skolan. bredvid mig bor de underbaraste klasskompisarna man kan tänka sig och... kan man ha det bättre?
Att välja att bo 55 mil från sin familj var inte ett lätt beslut efter ett år i USA men för varje dag som går känner jag att det var rätt. jag har kommit mycket närmare mina föräldrar och älskar att vara hemma när jag är det! mamma och pappa , ni är BÄST!
Men... hur går det på USA fronten? whats going on?
Jo! biljetter är betalda. jag åker till Montana den 31 maj och stannar i nästan en måndad. jag lovade att vara med på min klass graduation och jag håller vad jag lovar. Ashley och i princip hela min klass kommer hämta mig på flygplatsen eftersom laurie måste jobba (DISS)
det ska bli så himla grymt underbart och jag kan inte vänta. Det känns så himla värt att bita ihop dessa sista månader när man vet att jag snart får träffa alla igen.
Jag ska få krama alla
Jag ska få skratta med alla
Jag ska få sova bredvid min bästa vän igen
Jag ska få rida igen
och... jag ska få SE allt igen.
det kommer bli jobbigare än någonsin att åka tillbaka hem igen men jag vet att jag kommer tillbaka. och Ashley kommer hit på min student, sen blir det roadtrip i europa. GRYMT!
det var allt för mig. Jag kommer uppdatera om USA planerna och sen börjar bloggen igen när jag väl landat i BOZEMAN!
pusspuss och tack till alla som gjort mitt år hemma BÄST

RSS 2.0